Desinficering og håndsprit

Desinfisering og smarte håndsprit løsninger

Desinficering og håndsprit

Hjælper med at skabe tryghed der hvor mange mennesker færdes.

Tryghed for alle

I senere tid er desinficering blevet populært. Via koldtåge kan vi desinficere hurtigt og trygt i dine omgivelser. Desinficeringen er ikke giftig. Du kan derfor færdes trygt i dine omgivelser umiddelbart efter.

Især i forbindelse med kontorer, erhvervslokaler, butikker, trappevask, fælleslokaler og trykknaps paneler på vaskerier. I det hele taget lokaler hvor mange mennesker krydser færden. Ved desinficering tørres overflader med desinficerende væske. Dermed slettes spor af bakterier. Vi anbefaler at man regelmæssigt får desinficeret sine overflader.

Få et uforpligtende tilbud på din desinficering

Desinficering efter sygdom eller en stor forsamling. Vi gør det nemt og hurtigt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Skab tryghed med desinficering og håndsprit

I et område som mange bruger til daglig skaber desinficering tryghed for omgivelserne. Kombineret med håndsprit ved alle ind og udgange kan en desinficering holde længe. Vi hjælper gerne med rette løsning på håndsprit og vejleder dig til hvordan du optimalt bruger spritten.

Vi desinficerer ofte i forbindelse med eksisterende rengøring. Kontakt os derfor omkring dine muligheder. Vi kan som leverandør løse flere af dine rengøringsbehov i forbindelse med desinficering.

Lad os hjælpe dig videre med en løsning til desinficering og håndsprit

Kontakt CC Facility i dag for en dialog omkring vi sammen kan skabe tryghed i dine rammer. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at skabe trygge rammer.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Desinficering og håndsprit

De oftest stillede spørgsmål omkring desinficering og håndsprit.

Desinfektion foregår ofte med kold tåge. Den er uskadelig for mennesker. Vores pris kommer an på omfang. Det vil sige rummets størrelse. Du skal derfor kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi udfører desinfektioner i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få renset efter bakterier i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Brugen af håndsprit er blomstret op under Corona/Covid-19. Det har vist sig at være et fremragende middel til at mindske smitten. Når du bruger håndsprit er det minimalt hvad du overbærer af bakterier til andre. Det er også en god ide at bruge håndsprit for at forhindre virus i at komme i kontakt med dig selv.

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521