Desinficering og håndsprit

Desinfisering og smarte håndsprit løsninger

Desinficering og håndsprit

Hjælper med at skabe tryghed der hvor mange mennesker færdes.

Tryghed for alle

I senere tid er desinficering blevet populært. Via koldtåge kan vi desinficere hurtigt og trygt i dine omgivelser. Desinficeringen er ikke giftig. Du kan derfor færdes trygt i dine omgivelser umiddelbart efter.

Især i forbindelse med kontorer, erhvervslokaler, butikker, trappevask, fælleslokaler og trykknaps paneler på vaskerier. I det hele taget lokaler hvor mange mennesker krydser færden. Ved desinficering tørres overflader med desinficerende væske. Dermed slettes spor af bakterier. Vi anbefaler at man regelmæssigt får desinficeret sine overflader.

Få et uforpligtende tilbud på din desinficering

Desinficering efter sygdom eller en stor forsamling. Vi gør det nemt og hurtigt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Skab tryghed med desinficering og håndsprit

I et område som mange bruger til daglig skaber desinficering tryghed for omgivelserne. Kombineret med håndsprit ved alle ind og udgange kan en desinficering holde længe. Vi hjælper gerne med rette løsning på håndsprit og vejleder dig til hvordan du optimalt bruger spritten.

Vi desinficerer ofte i forbindelse med eksisterende rengøring. Kontakt os derfor omkring dine muligheder. Vi kan som leverandør løse flere af dine rengøringsbehov i forbindelse med desinficering.

Lad os hjælpe dig videre med en løsning til desinficering og håndsprit

Kontakt CC Facility i dag for en dialog omkring vi sammen kan skabe tryghed i dine rammer. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at skabe trygge rammer.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Desinficering og håndsprit

De oftest stillede spørgsmål omkring desinficering og håndsprit.

Desinfektion foregår ofte med kold tåge. Den er uskadelig for mennesker. Vores pris kommer an på omfang. Det vil sige rummets størrelse. Du skal derfor kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi udfører desinfektioner i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få renset efter bakterier i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Brugen af håndsprit er blomstret op under Corona/Covid-19. Det har vist sig at være et fremragende middel til at mindske smitten. Når du bruger håndsprit er det minimalt hvad du overbærer af bakterier til andre. Det er også en god ide at bruge håndsprit for at forhindre virus i at komme i kontakt med dig selv.

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521