Graffitiafrensning

Kunst eller makværk?

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt.

Graffitiafrensning i lange baner

Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart som ikke er for alle. Derfor er graffien oftest uønsket og der er brug for det bliver fjernet effektivt.

graffitirens
Niklaes og Stojan er i gang med en større graffitisag

Anti graffiti er vejen frem

Hos CC Facility fjerner vi graffitien effektivt. Det gør vi via flere metoder. Til dels mange års erfaring og viden om graffitirens og produkter. Læg dertil top professionelt udstyr. Hos CC Facility har vores facaderens division CC Protect begge dele. Når du som kunde skal have fjernet graffitien så får du hos os både viden og teknik med ombord.

Når vi har fjernet din graffiti kan vi efter dit ønske behandle dine overflader med anti graffiti middel. Dermed er der lagt en fundament for at graffitien for fremtiden har svært ved at blive siddende og nemt kan fjernes. Hør os gerne om en løsning der passer til dit behov.

Vores graffitiafrensning fjerner både stort og småt

Uanset om du har et lille eller stort område med graffiti kan vi komme hærværket til livs. Vi rykker hurtigt ud og fjerner skaden. Undervejs giver vi gerne råd og vejledning omkring din facade. Der er flere metoder til at fjerne graffitien. Stol derfor trygt på os at vi vælger den bedste.

Graffitifjernelse – en løsning der passer til dig

Du kan som kunde altid kontakte os på hurtigt at få fjernet graffitien. Er du ofte ramt af ukendte kunstnere kan vi også tilbyde en abonnements løsning. I en sådan løsning tilpasser vi vores services i henhold til hvor belastet dit område er. Kontakt os for din tilpassede løsning.

Niklaes og Stojan fjerne graffiti på Sjællandsbroen

Mød et par af vores dygtige graffitifjernere. Niklaes og Stojan. Der er i gang med at fjerne graffiti på en flere hundrede meter lang glasfacade på Sjællandsbroen. Et sted hvor det er populært at male graffiti men hvor det desværre også skæmmer det smukke naturlandskab.

Har du brug for graffitiafrensning? Kontakt os i dag

Har uheldet været ude og din facade er ramt af graffiti? Kontakt CC Facility i dag. Vi løser dit problem og dermed er du hurtigt videre.

CC Facility

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility