Graffitirens København

Graffitirens København

Graffitirens København – væk med hærværket!

Mange ejendomme i København er præget af graffiti. Vi kan hjælpe dig som er ramt af graffiti med effektivt at komme hærværket til livs. Effektiv graffitirens og anti-graffiti er dit værn mod hærværk.

CC Facility Protect – Farvel til graffitien

Farvel til hærværket og goddag til en ren facade. Er du ramt af graffiti så giv os et kald. Vi er eksperter på området. Hurtigt og effektivt fjerner vi skaden og beskytter mod fremtidig graffiti med vores anti graffitirens. Søger du derfor graffitirens i København så lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Hos CC Facility har vi vores helt egen graffiti og facaderens division. Den kalder vi CC Protect. Her har vi samlet Danmarks bedste kompetencer på området. Vi er derfor stærkt rustet til at hjælpe dig hurtigt og effektivt af med ukendte kunstnere. Vi benytter kun det bedste udstyr i kampen mod graffitien. Samtidig vil vi gerne være skånsomme mod miljøet. Derfor anvender vi ikke unødige kemikalier eller overdrevent vandforbrug. Ekspertise koblet sammen med professionelt personale samt udstyr gør at vi er langt mere effektive end mange andre i branchen.

Anti graffiti undgå unødig graffitirens

Vi behandler gerne din mur med anti graffiti middel. Midlet gør det svært for graffitien at fæstne sig til overfladen og og kan nemt skylles væk efterfølgende. Har du derfor et område som er meget udsat for hærværk skal du spørge os om anti graffiti.

Rene facader efter graffitien

Når du har fået renset et område fri for graffiti vil muren oftest fremstå ny og bar. Hos flere kunder facaderenser vi oftest et større stykke af muren efter graffiti. På den måde ser man ikke at graffitien har været der. Vi vejleder dig gerne når vi har set på din opgave. Uanset hvilken løsning du vælger er du i de bedste hænder. Brug og som din guide til rene og lækre facader.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility