Jesper har styr på Nordbro’s Facility Management

Studieliv og Facility Management

Jesper er Facility Manager på blandt andet Nordbro. Et af Københavns nyeste boligsteder for studerende. På Nordbro bor også helt almindelig familier. Det hele er en god blanding af mange aldersgrupper. Byggeriet er ikke mere end et par år gammelt og er top moderne med hensyn til faciliteter og byggeri.

Dygtighed og overblik skaber leverum

Jesper er erfaren inden for Facility Management. Han er til dagligt med til at styre de mange vedligeholdende og pludselig indkomne opgaver i bygningen som rummer 517 boliger. Der er hele tiden noget at lave siger Jesper. Pludselig er et toilet stoppet eller en vandhane drypper. Det sker også ret tit at folk enten flytter ind eller ud. Så skal Jesper foretage flyttesyn af lejlighederne.

I gamle dage kaldte man det ejendomsservice. I dag laver vi så meget mere så beskrivelsen slet ikke passer mere.

Mange jern i ilden

Nordbro er ikke det eneste sted som Jesper passer. CC Facility har mange kunder som Jesper hjælper med at drifte. Vi har styr på alt lige fra rengøringen til håndtering af håndværkere og selve driften af ejendomme. Det siger sig selv at det kræver erfaring. I gamle dage kaldte man det ejendomsservice men Jesper laver så mange andre ting end det at beskrivelsen slet ikke passer mere.

i en moderne bygning som Nordbro er der mange deltaljer at have styr på. Lige fra brandslukningsanlæg som skal testet en gang om ugen til alverdens elektroknik og overvågning.

Hør selv hvad Jesper siger om sit arbejde på Nordbro

Anders har sat Jesper i stævne på Nordbro. Vi starter på ejendomskontoret hvor vi får det fundamentale på plads.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility