CC-Facility-Logo_web

Tlf.: 6070 9071

Rengøring

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Det gør vi bl.a. ved at bruge miljørigtige rengøringsmidler.

Rengøring

Vi er specialister i alle former for rengøring.
Alt fra kontoret, virksomheden, industri eller butikker, særligt landsdækkende aftaler til kæder.

Men også det lille kontor eller den lille ejendom er vi gode til at løse.
Vi kan stå for vinduespolering af jeres ejendom både ude og inde, på abonnement eller ad hoc.

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Det gør vi bl.a. ved at bruge miljørigtige rengøringsmidler.
Derudover bliver alle vores medarbejder uddannet i korrekt dosering af midler, samt metoder til at skåne miljøet.

Få et uforpligtende tilbud på din rengøring

Glade rengøringsassistenter som er uddannede og klædt på til opgaven. Service året rundt. Hør mere om vores rengøringsløsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Rene linjer skaber et sundt miljø

Vi er din professionelle partner. Et samarbejde for os er ikke bare en selvfølge. Vi gør en dyd ud af af samarbejde og rene linjer. Når du indgår en aftale med os kan du stole på den. Om du har brug for mere eller mindre rengøring har vi styr på logistikken. Det betyder derfor ikke noget om du er en stor eller lille kunde.  Hvis du til gengæld køber ind på en leverandør du kan stole på kan du trygt kontakte os for dit uforpligtende tilbud.

Regelmæssig rengøring bekæmper vedligeholdelsesudgifterne

Periodisk rengøring sikrer mindre vedligeholdelse. Der er mange måder manglende rengøring kan bidrage til uønsket vedligeholdelse. Støv, snavs skidt og møj transporteres rundt på dine overflader og skaber større slid. Med tiden kan du se tegn på at den manglende rengøring slider på dine overflader. Eksempelvis gulve og trapper er hårdt ramt ved mangelfuld rengøring.

I kroge kan skidt og snavs gemme sig og med tiden skabe fugtskader. Især på overflader som er er af levende materiale (træ). 

Professionelt resultat

Når du indgår din rengøringsaftale med CC Facility sikrer du et professionelt resultat. Du mindsker slid og øger herlighedsværdien som kommer af orden og renhed. Forvent intet mindre end et professionelt resultat.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

CC Facility

FAQ: Rengøring

De oftest stillede spørgsmål omkring trapperengøring.

Vi giver dig gerne din pris på rengøring. Dog kræver det at vi kender omfanget. Du skal derfor kontakte os. Vi sætter vores ekspert på sagen. Du modtager efterfølgende et tilbud. Det kan nogle gange ved større opgaver kræve et møde eller inspektion  af opgavens omfang. Dette vil du også blive tilbudt af vores rengøringsekspert.

Vi udfører rengøringer i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få gjort rent i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Rengøringens primære opgave er at sikre rene og behagelige omgivelser. Det giver et behageligt miljø at færdes i. En anden rigtig god grund er vedligeholdelse. Når dine overflader er rene mindsker du sliddet på dem. Det giver over tid mindre vedligeholdelse.

Aktuelt - seneste nyt

eec851708f225af39858d3239899809f

617e870318fb286ed2865a9c7b712f87

eec851708f225af39858d3239899809f

617e870318fb286ed2865a9c7b712f87

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521