Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem.

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask.

Skab glæde med trappevask

Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et sted hvor mange færdes hver dag. Både beboere samt gæster. Der er altid en mening om trapperne og hvad man må og ikke må i sin trappeopgang. De fleste er heldigvis enige om at en rengjort trappeopgang ikke gør nogle fortræd.

Periodisk trappevask har flere fordele end ulemper

Hvis du har været i en snavset opgang kan det føles utrygt. Lugten af skidt og snavs fra en trappe der ikke er rengjort er markant. Når det hele ser lidt mere slidt og snusket ud er det med til at skabe utryghed og endnu mere skidt og snavs. Som leverandør af trappevask har vi gang på gang set at beskidte trapper avler endnu mere beskidte trapper. Folk har det med at smide deres affald og være ligeglade hvis omgivelser alligevel er beskidte. Omvendt når trapperne og opgangen er ren så udsender det et signal om at det ikke er tilladt at svine opgangen til.

trappevask
Vi udfører trappevask på alle overflader. Marmor som her men også på træ og beton.

Trappevask giver velvære og en glad pengepung

Får du udført periodisk trappevask øges velvære og miljø der hvor du bor. Når trapperne er rene, postkasserne fri for støv og lamper samt spindelvæv er fjernet ændrer din trappe udseende. Du fornemmer straks at opgangen er ren. Til velvære for dig, dine naboer og gæster.

Når du holder din rengøring ved lige mindskes slidt på trapper og omgivelser. Hvis støv, studs, sand og andre efterladenskaber for lov at ligge vil det arbejde sig ned i overfalden og øge sliddet. Over en længere perioden vil det betyde vedligeholdelse. Unødvendig vedligeholdelse som økonomisk vil overstige prisen på regelmæssig trappevask.

Derfor har trappevask flere fordele. Velvære som er svær at prissætte og så den formindsket vedligeholdelse. Det vil sige at kan bruge vedligeholdelsesbudgettet på andre ting.

Periodisk trapperengøring

Vi anbefaler alle vores kunder at få vasket deres trapper i faste intervaller. De fleste kunder har en fast ugedag enten hver uge eller hvert 14 dag. Det kommer helt an på hvad der er fornuftigt der hvor i bor. Om vinteren bliver trapperne hurtigere beskidte. Når det er sommer kan rengøringen måske vente og det er rigeligt med hvert 14. dag.

Vores rengøringskonsulent vil sammen med dig gennemgå dine trapper. På baggrund af trappernes udformning samt jeres krav vil vi give et uforpligtende tilbud. Det er altid i henhold til jeres ønsker. Vi står altid klar med råd og vejledning men beslutningen er jeres.

trappevask
Er jeres trapper beskidte? Lad os finde værktøjet frem og få skidtet væk.

Økologiske og svanemærket rengøring

Mange kunder ønsker at tage skridtet hen mod økologisk rengøring. Som rengøringsfirma kan vi kun stemme i og være enige om at det er et yderst fornuftigt ønske. Vi vil gerne samme med vores kunder værne om miljøet. Det gør vi bedst sammen. Er kravet derfor økologisk rengøring så sig det til vores rengøringskonsulent. Vi værner blandt ander også om miljøet ved ikke at bruge unødigt meget vand. Derfor bruger vi ikke beskidte mopper eller lignende. Altid rene klude. Når kluden er brugt bliver den ikke genbrugt i næste opgang. Derimod bliver den vasket så den er klar til næste gang. Vi sparer meget på vandet ved ikke at skylle kludende op på stedet. Når alle klude bliver vasket i store maskiner sparer vi bedst på vandet.

Ordnede forhold og uddannede medarbejdere

Alle som arbejder for CC Rengøring og Facility er uddannet til opgaven. De er derfor klædt godt på til hver dag at gå på arbejde med de bedste forudsætninger. Som virksomhed er vi under overenskomst. Det hjælper os med at sikre at alle ansatte har de forhold som de har krav på. Når dagen er omme ønsker vi at alle vores ansatte er glade og tilfredse med at gå på arbejde.

360° ejendomsservice

Vi kan hjælpe dig med række supplerende services som sammen med jeres trappevask giver jeres ejendom det i har brug for. For eksempel: Ejendomsservice, facaderens, graffitirens. Se alle vores services her.

Pris på trappevask

Trappevask pris? Vi giver altid en pris ud fra dit behov samt antal trapper og din opgangs størrelse. Derfor skal du kontakte os for en uforpligtende pris på dine trapper.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility