Turen går til 29. etage

Guidet tur til 29. etage - men først skal vi se på et større sprinkler anlæg

Anders er taget med Jesper videre rundt på Nordbro. Det er på tide at komme helt til tops. Først skal sikkerheden dog lige være i orden.

Avanceret brandslukning

Inden Anders og Jesper kan komme helt til tops skal vi forbi det store sprinklerum. Nordbro’s hjerte. Det er her at sikkerheden udspringer.

Når mange mennesker bor på et forholdsvist lille område og mange af dem i et tårn skal sikkerheden være i orden. Jesper forklarer at sprinkleranlægget der skal forhindre ildebrande kontrolleres 1 gang om ugen. Her simuleres en situation hvor anlægger på et splitsekund skal starte op og forhindre en potentiel katastrofe. Når anlægget starter får brandvæsenet automatisk besked.Dermed er udrykningen fremme på minutter. Det er derfor vigtigt at alle test meldes ind til myndighederne inden man trykker på knappen.

Jesper er Facility Manager for CC Facility og har den rette viden til at teste anlægget. Det gør han 1 gang om ugen for Nordbro som er kunden. Det er vigtigt at kunden stoler på vi har de rette kompetencer. Derfor er det ikke bare alle og enhver der kan teste det store anlæg. Skulle der opstå en fejl på anlægget er det også Jesper der kontakter rette reparatør. Beboerne kan være 100% trygge for at tingende er i orden.

Helt op til toppen

Nordbro rummer 29. etager, hvor beboelsen slutter på 28. etage. Den sidste etage er et såkaldt open space hvor det kræver special adgang at komme ind. Jesper fortæller at det under normale omstændigheder er muligt at få en guidet tur til toppen. Det er dog ikke noget CC Facility står får. Det er lige nu et lokalt vagtfirma der står for turen 29. etager op i vejret. På døren til selve tårnet kan man søge mere Information om turen. Vi kan meddele at det plejer at være på lørdage mellem kl. 11. og 14.

Rapelling og vinduespolering

En sjov historie fra toppen af Nordbro. Når vinduer skal pudses sker det fra toppen af. Kyndige folk bruger rappelling metoden til at få de beskidte vinduer rene igen. Rebet fastgøres fra toppen og så rappelles der via en motormekaniske opad igen mens man pudser vinduerne. Et job for specialister.

Med Anders og Jesper

Anders har besøgt Jesper og de tager samme turen til 29.etage. Se historien her:

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility