100% i orden flyttelejligheder

Hvad sker der lige inden en ny lejer flytter ind i sit lejemål?

Anders Nimb har fanget Kris Kaas Døssing midt i en opgave. Kris varetager dagligt vores kunders flyttelejligheder. Både når det gælder ind og udflytninger. Der er nok at holde styr på men Kris kan bare det der!

Dit fremtidige hjem er vigtig

Der er mange siden af samme sag når vi snakker flyttelejligheder. For mange mennesker er det et hjem de har boet i længe og har haft et forhold til. For andre er det en ny start på livet. En helt tredje part er udlejer. Uanset hvad skal lejligheden fungere optimalt for alle partnere.

Kris sørger for at det hele er i orden

Vores kunde på flyttelejligheder er udlejer. Vi (CC Facility) er det udførende led. Vi hjælper udlejer med at sørge for administrationen i forbindelse med ind og udflytninger. Lige fra til og fraflytningssyn til håndværker kontakt. Det er os i CC Facility som hjælper kunden med at lejer har det bedst mulige forløb ud fra de parametre udlejer har sat.

Læs mere om flyttelejligheder. Kontakt os gerne hvis vi skal hjælpe dig.

Mød Kris on the spot!

Anders Nimb har løbet Kris op som har travlt. Vi har mange til og fra flytninger hver måned. Der i mellem kontakt til håndværkere udlejere med mere. Men hvad er det nu egentligt lige Kris hjælper vores kunder med? Se mere her:

Vi kan også hjælpe dig – se mere her:
www.ccfacility.dk

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility