CC Rengøring og Facility røde orange logo og monogram.

Tlf:. 60 70 90 71

Optimizing since forever

OM 2023 CSR RAPPORT

Velkommen til CC Rengøring og Facility’s CSR rapport for 2023. Rapporten sætter fokus på vores CSR-strategi, med udgangspunkt i mennesket, samfundet, bæredygtighed og klima, samt forretningsskik- og etik. 

Jeg er stolt af hvor meget vi har udrettet i 2022, og er spændt på at se den fremtidige udvikling i vores CSR-strategi, gennem vores bæredygtige initiativer og det samfundsmæssige ansvar vi påtager os.

Vi kan kun nå i mål gennem den opbakning vi mærker fra alle kollegaer.

Lars Wilk Røhrmann CEO CC Facility, billede taget på hovedkontor i Glostrup.

Maj 2023, Direktør Lars Wilk Røhrmann

KERNEN I VORES CSR STRATEGIEN

bæredygtighed logo

Bæredygtighed

Vi er bevidste om, at vores CO2-udledning i høj grad påvirker kloden. Derfor afsøger vi i 2023 nye muligheder for at mindske vores samlede CO2-aftryk, gennem b.la. affaldssortering, øget fokus på bæredygtige leverandørsamarbejder, og eldrevet transport.

mennesket ikon

Mennesket

Vi ved at de mennesker der gør det muligt for os, at skabe værdi for vores kunder, er vores medarbejdere. De er den vigtigste ressource vi har. Derfor sætter vi stort fokus på personlig- og professionel udvikling,
samt diversitet og inklusion.

samfundet logo

Samfundet

Vi er bevidste om, at vores CO2-udledning i høj grad påvirker kloden. Derfor afsøger vi i 2023 nye muligheder for at mindske vores samlede CO2-aftryk, gennem b.la. affaldssortering, øget fokus på bæredygtige leverandørsamarbejder, og eldrevet transport.

forretningsskik- og etik ikon

Forretningsskik- og etik

Vi ved at de mennesker der gør det muligt for os, at skabe værdi for vores kunder, er vores medarbejdere. De er den vigtigste ressource vi har. Derfor sætter vi stort fokus på personlig- og professionel udvikling,
samt diversitet og inklusion.

FN'S VERDENSMÅL SOM LEDESTJERNE

Vi arbejder intensivt med FN’s 17 verdensmål i vores miljøpolitik og CSR-aktiviteter, der inkluderer vores mennesker, lokalsamfundet, bæredygtighed samt forretningsskik- og etik. Vi ønsker at imødekomme verdensmålene gennem vores bæredygtige og samfundsansvarlige initiativer. Yderligere fokuserer vi på mennesket, samfundet, bæredygtighed, forretningsskik- og etik, med udgangspunkt i verdensmål nr. 8 og 12.

Vi ønsker at tilbyde anstændige jobs til alle, ligegyldigt køn, seksualitet, etnicitet, kultur og religion med mere. Vi er inkluderende og ønsker at skabe beskæftigelse for alle, også de der ved reduceret arbejdsevne, eller af andre årsager har en større sandsynlighed for at falde igennem jobmarkedet.

Derudover tager vi ansvar for vores forbrug og produktion, gennem bæredygtige og klimavenlige initiativer, der skal nedsætte vores samlede CO2-udledning. Vi er bevidste om at vi skal tage action, for at skabe øget bæredygtighed og ansvarlighed i vores værdikæde. Vi vil derfor kortægge vores værdikæde, med fokus på at definere vores scope 1, 2 og 3, jf. GHG-protokollen.

Fns verdensmål for CC Facility

Metode

Èt nummer til alt - hele døgnet rundt

Vi står altid til rådighed for dig, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Der vil derfor altid være en kompetent medarbejder, der sidder klar til at hjælpe lige
netop dig.

Billede af CC Rengøring og Facility visitkort med sloganet - ét nummer til alt og telefon nummer 60709071

Erfaring på alle funktioner

Kompetencer fra drift og administration af ejendomme, udvikling, digitalisering, rengøring, facility management og kommunikation. Vi har en rigtig stærk organisationsstruktur.

Billede af medarbejder på Nordbro der har CC Rengøring og facility uniform på. Kigger ud af vindue med udsigt over Nørrebro og København.

Nye ideér i en forældet branche

Vi går foran, vi digitaliserer ejendomsbranchen og udvikler digitale værktøjer og redskaber. Dette sikrer god økonomi, bedre overblik og transparente samarbejder.

Billede der viser en mand der med to hænder holder en digital skærm. Billedet handler om digitalisering indenfor facility managements branchen.

Altid kvalitetssikring til vores kunder

Kvalitetssikring opnåes ved de rette kompetencer på holdet. Vedholdenhed, ansvarlighed og opfølgning ved hvert samarbejde. Vi arbejder ud fra et digitalt driftssystem.

Billede af vicevært der udfører ejendomsservice og facility management på en plæneklipper. Kører rundt på Nordbro ved Nørrebro i deres gårdhave med grønne planter i baggrunden.

Lokal ekspertise i hele Danmark

Vi har en stærk organisation, der kan løse vores kunders behov i hele landet. Med hovedkvarter i Glostrup, på Sjælland og strategisk placerede filialer i både Esbjerg og Århus, Jylland.

Billede af hånd der holder iphone der illustrere hvilke lokationer og filialer CC Rengøring og facility har, og at de servicerer kunder rundt i hele danmark.

Datadrevet proaktiv service

Vi har udviklet og taget ejerskab over nye digitale værktøjer, der sikrer at data kan bruges til optimering og overvågning. Resultatet er et langt bedre overblik, hurtigere handlekraft og endnu større besparelser.

Billede af mand med briller der kigger ind på to computerskærme, som viser digitale værktøjer indenfor ejendomsservice og facility management.
+ 0

Faste erhvervskunder i Danmark

+ 0

Opgaver udført i løbet af 2022

Vil du læse andre aktuelle nyheder om CC Facility?

Vores affaldssortering fra A-Z

Affaldssortering implementeres som led i vores CSR-strategi. Vi er stolte af at annoncere, at vi har taget endnu et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Som en del af vores CSR-strategi…

Vi fjerner graffiti i Fælledparken

Se hvordan vi med armkræfter fjerner graffiti og hærværk. CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er…

Vi er en del af VTA-projektet

Fokus på varig tilknytning til arbejdsmarkedet og social lighed. I mandags var vi til afslutning på VTA-projektet (Varig Tilknytning til Arbejdsmarkedet) med fokus på FN’s verdensmål…

Èt nummer til alt. Døgnet rundt.

60 70 90 71

Billede af CC Rengøring og Facility logo og monogram i en lys grå farve.

CC Facility er optimerende full service facility management, leveret af mennesker der går op i alt det, du helst vil glemme alt om.

CC Facility

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup 

Roskilde 
Højdysservej 4
4000 Roskilde 

6070 9071
info@ccfacility.dk

CVR: 38343521

Aarhus
Lyshøjen 14, 1 tv. 
8520 Lystrup

Esbjerg
Gl. Vardevej 230
6715 Esbjerg