Flyttelejligheder

Administration, istandsættelse, rengøring og syn af flyttelejligheder.

Administration, istandsættelse, rengøring og syn af flyttelejligheder

CC Facility kan hjælpe dig, som står med administration af flyttelejligheder. Som en del af processen eller hele entreprisen.

Når en lejlighed fraflyttes venter der et større rengørings og nogle gange vedligeholdelsesarbejde. Alt fra gulve til skabe, køleskab, ovn, fryser, badeværelse, vinduer med mere. Alt skal rengøres og efterlades i pæn stand.  Vælger du CC Facility til opgaven får du et professionelt resultat. Vi har uddannet personale og viden til at løse opgaven. Du kan trygt vælge CC Facility som leverandør. Så kan du bruge din tid på andre opgaver. Vi leverer lejligheden i rengjort og indflytningsklar stand efter aftale. Klar til en ny lejer som fortjener en god start.

 

Få et uforpligtende tilbud på administration af dine flyttelejligheder

Mangler du en seriøs leverandør der kan står for ind og udflytninger? Vi klarer alt administration samt håndværkerkontakt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Partner på dine flyttelejligheder

Vi vil gerne være din partner på flyttelejligheder. Vi har stor erfaring med at koordinere fraflyttelse af lejemål. Vi hjælper gerne i hele processen fra overtagelse til aflevering. Der i mellem alt kontakt med håndværkere og rengøringspersonale. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i processen omkring flyttelejligheder. Vi kan bistå fra A-Z eller lige der hvor dit behov er. Vores mål er at alle er tilfredse og at vores service gør en forskel.

Kris har 100% styr på vores flyttelejligheder

Mød Kris som har 100% styr på vores flyttelejligheder. 

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Flyttelejligheder

De oftest stillede spørgsmål omkring flyttelejligheder.

Har du brug for hjælp til administration af dine flyttelejligheder skal vi helt sikkert snakkes ved. Vi er eksperter på området og har en bred vifte af kontakter. Dermed kommer vi helt i mål med dine flyttelejligheder. Prisen har du når vi kender dit behov.

Vi kan hjælpe med administration af flyttelejligheder i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få styr på ind og udflytningerne i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Du vil gerne have at dit lejemål fremstår pænest muligt. Det betyder at fra og tilflytninger skal håndteres professionelt. Når en beboer forlader en lejlighed skal den måske istandsættes. Når ny beboer flytter ind skal lejligheden være klar. Vi er med fra start til slut A-Z og sikrer du får optimal værdi ud af din lejlighed.

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521