Flyttelejligheder

Administration, istandsættelse, rengøring og syn af flyttelejligheder.

Administration, istandsættelse, rengøring og syn af flyttelejligheder

CC Facility kan hjælpe dig, som står med administration af flyttelejligheder. Som en del af processen eller hele entreprisen.

Når en lejlighed fraflyttes venter der et større rengørings og nogle gange vedligeholdelsesarbejde. Alt fra gulve til skabe, køleskab, ovn, fryser, badeværelse, vinduer med mere. Alt skal rengøres og efterlades i pæn stand.  Vælger du CC Facility til opgaven får du et professionelt resultat. Vi har uddannet personale og viden til at løse opgaven. Du kan trygt vælge CC Facility som leverandør. Så kan du bruge din tid på andre opgaver. Vi leverer lejligheden i rengjort og indflytningsklar stand efter aftale. Klar til en ny lejer som fortjener en god start.

 

Få et uforpligtende tilbud på administration af dine flyttelejligheder

Mangler du en seriøs leverandør der kan står for ind og udflytninger? Vi klarer alt administration samt håndværkerkontakt. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Partner på dine flyttelejligheder

Vi vil gerne være din partner på flyttelejligheder. Vi har stor erfaring med at koordinere fraflyttelse af lejemål. Vi hjælper gerne i hele processen fra overtagelse til aflevering. Der i mellem alt kontakt med håndværkere og rengøringspersonale. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i processen omkring flyttelejligheder. Vi kan bistå fra A-Z eller lige der hvor dit behov er. Vores mål er at alle er tilfredse og at vores service gør en forskel.

Kris har 100% styr på vores flyttelejligheder

Mød Kris som har 100% styr på vores flyttelejligheder. 

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Flyttelejligheder

De oftest stillede spørgsmål omkring flyttelejligheder.

Har du brug for hjælp til administration af dine flyttelejligheder skal vi helt sikkert snakkes ved. Vi er eksperter på området og har en bred vifte af kontakter. Dermed kommer vi helt i mål med dine flyttelejligheder. Prisen har du når vi kender dit behov.

Vi kan hjælpe med administration af flyttelejligheder i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få styr på ind og udflytningerne i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Du vil gerne have at dit lejemål fremstår pænest muligt. Det betyder at fra og tilflytninger skal håndteres professionelt. Når en beboer forlader en lejlighed skal den måske istandsættes. Når ny beboer flytter ind skal lejligheden være klar. Vi er med fra start til slut A-Z og sikrer du får optimal værdi ud af din lejlighed.

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521