Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv, institutioner og boligselskaber

Håndsprit er efterhånden at finde alle steder hvor mange mennesker færdes. CC Facility hjælper i dag større steder som skoler og erhverv med håndsprit dispensere. Vi tager opgaven fra a-z. Vi kan levere dispenserne, hjælpe med at sætte dem op samt sørge for at i håndsprit liggende til genopfyldning.

I dag tæller vores håndsprit kunder store som små. Både offentlig, ejer, almennyttige og andelsboligselskaber samt erhverv. Blandt andet på uddannelsesinstitutioner har vi travlt med at montere håndsprit dispensere.

Lad CC Facility sørge for dine håndsprit automater

Hvad enten du ønsker den fulde pakke eller noget af den er CC Facility en seriøs leverandør på håndsprit. Vi servicerer i dag skoler, erhverv og alt midt i mellem. Fælles er at de ønsker en leverandør som kan bære dem fra a-z. Vi har styr på hele forsyningsvejen. Fra bestilling af dispenser typer til montering, vedligehold og genopfyld. Lad gerne CC Facility står for sikkerheden omkring jeres håndsprit.

Håndsprit er kun effektivt hvis det er der og virker som det skal

Mange af vores kunder har håndsprit i forvejen. Dog oplever vi desværre at håndsprit dispensere er tomme eller ikke virker. Så forsvinder effekten og folk holder op med at bruge det. Efterhånden er håndsprit en stor del af de flestes hverdag. En håndsprit dispenser som er tom eller ikke virker skaber hos nogle utryghed eller modsat kan avle en ligegyldig over for produktet. Hos CC Facility sørger vi for at du altid har håndsprit i dine dispensere og at de virker.

Sådan kan din håndsprit løsning se ud

Med udgangspunkt i en kunde som har løsning fra a-z:

1: Kunden bestiller håndsprit løsning

2: Vi kommer ud i samarbejde med dig beslutter hvor mange dispensere i skal bruge

3: Rådgivning om placering og produkttype foretages

4: Håndsprit dispensere bestilles hjem og monteres efter aftale

5: Vi sørger for at servicere jeres dispensere hvis de løber tør for sprit eller batterier.

6: I kan også selv stå for at skifte sprit og batterier og blot lade os levere spritten.

Ønsker i ikke en a-z løsning men blot noget af løsningen så skaber vi gerne et godt udgangspunkt for jer. Faktisk alle af vores kunder finder det en lettelse at have en leverandør som tager ansvar for deres håndsprit. 

Håndsprit et værn med bakterier

Efter Corona/Covid-19 er håndsprit blevet populært. Som de fleste ved overføres bakterier fra hånden til ansigt med mere. Med håndsprit kan du sætte en stopper for en stor del af bakterierne. i dag er det for eksempel blevet en god skik at spritte sig efter toiletbesøg, når man skal have noget i køkkenet, skal til møder og lignende. Håndsprit har flere præventive effekter. Ud over at dræbe bakterier skaber det også psykisk tryghed. Faktisk oplever vi at et af de største argumenter vores kunder har er at deres personale er utrygt hvis der ikke er styr på håndspritten. Dertil ønsker vores kunder en leverandør som har styr på håndspritten for dem.

Vi tager opgaven seriøst

Som leverandør tager vi gerne den opgave på os. Vi holder øje med vores kunders forbrug. Over tid har vi sammen en ide om hvor meget håndsprit i bruger. Vi tilpasser efterfølgende vores leveringsmængder så i altid har på lager og ikke for meget eller for lidt.

Ønsker i en løsning hvor vi kommer forbi og genopfylder snakker vi sammen om intervallet. Over tid vil der også her skabes data for hvor tit vi behøver at komme forbi. Derfor justerer vi løbende vores servicebesøg til fordel for alle parter. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om håndsprit

Det hele starter med en snak. Kan vores løsninger matche jeres behov og hvor meget service forventer i. Hvis alle ender passer sammen modtager i et uforpligtende tilbud på jeres håndsprit løsning. I behøver derfor ikke fremover tænkte på at i mangler håndsprit eller om jeres dispensere ikke virker. Vi klarer det hele for jer. 

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility