CC-Facility-Logo_web

Tlf.: 6070 9071

Facaderens

Hedvandsrensning. Vi udfører alle typer af facade rens.

Bliv ringet op

Brug for en professionel samarbejdspartner?

-Bliv ringet op

Rens og beskyttelse af facader med skånsom facaderens

Facader bliver med tiden påvirket af vind og vejr.  Snavs og alger hober sig op og sætter sig. Med tiden ændrer facaden sit udseende og bliver ofte ikke køn at se på. En pæn facade skaber værdi. Den mindsker vedligeholdelse og holder din bygning pæn. Lad CC Facility være dit facaderens firma og udføre effektiv facaderens på din ejendom. Vores personale har stor erfaring og know how på området. En skæmmet facade er ikke pæn. Det kan have direkte betydning for værdien af din ejendom, omsætningen i din butik eller velfærden i dit område.

Kontakt os derfor i dag hvis du har brug for facade rens. Vores uddannede personale renser din facade professionelt. Vi har det rette udstyr og viden på området. Hvis ønsket kan vi efterfølgende behandle din facade så den fremover bliver nemmere at vedligeholde.

facaderens

Mange års erfaring med Facaderensning

De rette kvalifikationer til opgaven. Vores personale er uddannet til fingerspidserne. Alt efter overfladens materiale og beskaffenhed kræves der viden og erfaring. Alt fra kemi, vandtryk, temperatur og behandlingsform. Alt det har vi styr på. Vi anvender kun den nyeste om mest optimale udstyr. Samtidig er vi miljøbevidste og tænker på naturen. Det er derfor med stor omtanke for miljøet når vi facaderenser.

Vores facaderens kunder er glade

Vi samler på tilfredse kunder. Det er vigtigt at du som kunde er tilfreds med det arbejde vi udfører hos dig. Resultatet skulle gerne modsvare forventningerne. Det gør vi bedst sammen med dialog. Inden vi starter en større sag op laver vi gerne en prøverensning af din facade. Så kan du som kunde se hvad du kan forvente. Vi kan samtidig som leverandør få muligheden for at starte behandlingen og videre rådgive dig om din facade rens.

Få et uforpligtende tilbud på din facaderens

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Lad os få den pæn og ren igen med professionel facaderensning. Få en snak med vores ekspert og modtag dit uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Facaderens reducer vedligehold og øger din bygnings værdi

Pæne og behagelige omgivelser øger værdien på din ejendom. Om du bor i privat boligbyggeri eller har en erhvervsejendom vil de fleste være enige om at bygningens stand har stor betydning. Facaderens fjerne mange års skidt og snart. Alger og mos gror ind i facedens struktur og langsomt ændrer udseendet sig. Langsom gror din facade til og får et uønsket udseende. Under snavset lurer skaderne, men fordi du ikke kan se dem får du det heller ikke vedligeholdt. Derfor skal du blandt andet holde din facade ren og pæn. Det kan vi nemt klare for dig med vores professionelle hedvandsrensning.

Øg værdien af din bygning

En pæn og ren bygning er mere attraktiv. Står du og skal udleje kontorplads i dine erhvervslokaler er standen på bygningen vigtig. Her starter det udefra. Dine kunder skal kunne forestille sig at bo i dit hus. En facaderens får din bygning til at stråle igen.

 

Professionelt slutresultat

Når vi sammen har aftalt et forløb for din facaderens går vi igang med rensningen. Vi anvender udelukkende professionelt udstyr og mandskab. Du kan derfor som kunde forvente en facade som er afrenset efter alle kunstens regler. Vi udfører facade rens på alle typer facader. Fra facaderens på mursten og beton til andre overflade som for eksempel træ.

Facade rens kombineret med facadebeskyttelse

Vi beskytter facader mod snavs, vind, vejr og hærværk. Med facadebeskyttelse/facadeimprægnering er du proaktiv og beskytter din facade inden den bliver skæmmet af hærværk eller tidens tand. Bevar din facade pæn længere. Lad CC Protect rense den ned og facadebeskytte den bagefter. Vi udfører facaderens på alle typer facader. Typisk facade rens på mursten og beton.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

Facaderens i nærheden af dig.

Facaderens i: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, København, Amager, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Roskilde, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Aarhus, 

CC Facility

FAQ: Facaderens

De oftest stillede spørgsmål omkring rens af facader.

Det er altid et skøn hvor meget rens af din facade koster koster. Det kommer an på hvor stort et område der skal renses og hvor lang tid vi bruger på opgaven.

Hvis du har en konkret sag med facaderensning så giver vi gerne et gratis tilbud på den samlede pris for opgaven.

Vi udfører facaderensninger i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få renset facaden i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

En pæn og ren bygning er mere attraktiv. Både for beboere og fremtidige beboere. Står du og skal udleje kontorplads i dine erhvervslokaler er standen på bygningen vigtig. Her starter det udefra. Dine kunder skal kunne forestille sig at bo i dit hus. En facaderens får din bygning til at stråle igen.

Aktuelt - seneste nyt

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og […]

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv, institutioner og boligselskaber Håndsprit er efterhånden at finde alle steder hvor mange mennesker færdes. CC Facility hjælper i dag større steder som skoler og erhverv med håndsprit dispensere. Vi tager opgaven fra a-z. Vi kan levere dispenserne, hjælpe med at sætte dem op samt sørge for at i håndsprit liggende til genopfyldning. […]

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn til ind og udflytninger CC Facility varetager hver måned mange fraflytningssyn. Det være sig selvfølgelig også indflytningssyn. Vi hjælper udlejer med at få den nye lejer godt på plads og sagt pænt farvel til tidligere lejer. Helt basalt fungerer vi som udlejers repræsentant når en lejer flytter ind eller ud. Vi varetager ejendommens gældende […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521