Graffitirens

Graffitiafrensning og hurtigt udrykning når uheldet er ude. Professionel rens, fjernelse og forebyggelse af graffiti i København, Aarhus og resten af Danmark.

Brug for en professionel samarbejdspartner?

-Bliv ringet op

Graffitirens - væk med graffitien

Uventede gæster som maler budskaber på din væg er det ofte ikke til din glæde. Graffiti er meget ofte hærværk der skæmmer facader og bygninger.

Graffiti er ofte på uønskede steder. Det ændrer udtrykket på din bygning markant. Graffiti og beskidte facader er med til at forringe værdien og udseendet af din bygning. Vi udfører rens af din graffiti hurtigt og effektivt.

Anti-graffiti

Effektiv graffitiafrensning med tilhørende efterbehandling

I CC Facility er vi eksperter i facade og graffitirens. Vi efterbehandler gerne dine overflader så graffitirens fremover bliver nemmere at udføre. Det kalder vi anti graffiti. Vi fjerner gerne graffitien på din opfordring eller via abonnement hvor vi holder øje med din bygning og effektivt fjerner graffitien.

Graffiti er ofte på uønskede steder. Det ændrer udtrykket på din bygning markant. Graffiti og beskidte facader er med til at forringe værdien og udseendet af din bygning. Har du derfor brug for en dygtig graffitifjerner så læs videre her.

 

Få et uforpligtende tilbud på din graffitirens

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Vi er din sikkerhed for at du kommer graffitien til livs. Kontakt os så fjerner vi hurtigt din graffiti. Få et gratis og uforpligtende tilbud på rens af din graffiti.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Uddannede og klædt på til opgaven

Via dygtige og uddannede medarbejdere går vi professionelt til værks med din graffiti rens. Vores ansatte er klædt på til opgaven. Vi bruger nyeste teknologi og er samtidigt miljøbevidste. At passe på miljøet er øverst på vores dagsorden. Derfor bruger vi ikke unødige mængder vand eller kemi. Du kan derfor stole på at vi passer på din overflade. Det kalder vi for CC Protect.

Kontakt CC Facility i dag og hør hvordan vi med graffitiafrensning kan gøre din facade pæn igen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Graffitirens skaber værdi

Forøg værdien af din ejendom. Skab tryghed og sikkerhed. Effektiv graffitirens inden for 24 timer. Ring til os i dag så er vi igang lige om lidt

Hvad enten du administrerer en beboelsesejendom eller bygning til erhverv er det svært at komme uden om at graffiti er kønt. Det forringer værdien af din bygning for dine beboere eller lejere. Graffiti kan også skabe utryghed om et område er trygt nok at færdes i. Uanset holdninger er der ingen der kan være tilfredse med hærværket. Holder du derimod din facade ren med graffitirens og eventuelt anti-graffiti så er du sikkert på at fastholde værdien af din ejendom. Får du ikke fjernet graffitien kan du risikere at hærværket tiltrækker andre hærværksfolk.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

Graffitirens og anti-graffiti i nærheden af dig.

Graffitirens og anti-graffiti i: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, København, Amager, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Roskilde, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk.

FAQ: Graffitirens

De oftest stillede spørgsmål omkring graffitirens.

Det er altid et skøn hvor meget graffitirens koster. Det kommer an på hvor stort et område der er ramt og hvor lang tid vi bruger på opgaven.

Hvis du har en konkret sag med graffitihærværk så giver vi gerne et gratis tilbud på den samlede pris for opgaven.

Vi udfører anti-graffiti i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor graffitirens i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Anti-graffiti er behandling af dine overflader så fremtidig hærværk nemt fjernes. Det vil sige at fremtidig graffiti fjernes nemmere og hurtigere. For at anti-graffiti skal virke optimalt bør området behandles igen efter eventuelt graffiti er fjernet. Dermed opnår i optimal beskyttelse. Kontakt og og hør mere om hvordan du kan beskytte din ejendom mod graffiti.

 

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521