CC-Facility-Logo_web

Tlf.: 6070 9071

Trappevask

Trappevask sat i system. Udført i faste intervaller eller efter aftale Altid med hensyn til miljøet og efter dine behov.

Brug for en professionel samarbejdspartner?

-Bliv ringet op

Rene og pæne trapper med periodisk trappevask

Goddag til rene trapper og periodisk trappevask til tiden. Trapperne er indgangen til manges hjem. Det er også et sted mange hver dag færdes. Slid og smudsbelastning er stort og her opstår ofte et behov for rengøring sat i system. Periodisk trappevask er løsningen på at trapperne holder sig pæne og rene. Alt efter årstid anbefaler vi at du får vasket trapper hver uge eller hver 14 dag.

Indgangen til resten af dit hjem

Når man bor mange mennesker i en opgang er hygiejne vigtigt. Vi sørger for at holde trapperne og dets omgivelser rene. Vi vasker både trapper og balustre samt overflader hvor mange hænder har kontakt hver dag så som gelændre, dørhåndtag og indgangspartier. Ligeledes fjernes spindelvæv og støv på lamper og postkasser. Som ny kunde nulstiller vi altid dine trapper første gang vi er på opgaven. Ved nulstilling bliver alt gjort ekstra rent. Det giver en god base for fremtidige rengøringer. Er din opgang særligt smudsbelastet anbefaler vi en opskuring. Her kommer vi helt i bund med indlejret snavs og skidt. Alt efter overflade kan vi behandle dine trapper med plejende middel efterfølgende.

Godt for miljøet

Vi har altid miljøet for øje når vi vasker trapper. Vi vil gerne bruge så lidt vand og så lidt klude som muligt. Alle klude bliver vasket efter brug således at de er klart til at indgå i cyklusen igen. Vi bruger altid rene klude når vi vasker trapper. Det sparer på vandet og rydder snavset effektivt væk.  Vi vasker aldrig trapper med brugte klude. Det sikrer at din trappe er ren og kludens levetid forlænges.

Svanemærket trappevask sikrer at vi er ansvarlige over for miljø og omgivelser. Spørg os gerne om vask af dine trapper med miljørigtige produkter.

Få dit uforpligtende tilbud på trappevask. Vi hjælper med at sætte trapperengøringen i system. Dermed ved du med sikkerhed hvilke dage vi vasker dine trapper. Da to trapper ofte ikke er ens vil vi i forbindelse med tilbudsgivning måske gerne se dine trapper. Pris på din trappevask vil ofte være afhængig af mængden af trapper og trappens udformning samt materiale og intervallet på trappevasken. De fleste boligforeninger vælger intervallet hvert 14. dag om sommeren og hver uge om vinteren. Hør os, som dit trappevask firma hvad vi vil anbefale.

Sådan sparer du penge på vedligeholdelsen med trappevask

Læs mere her hvordan du sparer penge på din trappevedligeholdelse. Klik her

Få et uforpligtende tilbud trappevask

Glade rengøringsassistenter som er uddannede og klædt på til opgaven. Høj kvalitet og stabilitet med service året rundt. Hør mere om vores trappevask. Få et gratis og uforpligtende tilbud på grundig og effektiv rengøring og trappevask.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Regelmæssig trappevask sparer på vedligeholdelsen

Der er mange gode argumenter for at holde sine trapper rene. Ved regelmæssig trappevask fjerner du skidt og indlejret snavs. Du mindsker den løbende vedligeholdelse ved at holde dine trapper rene. Det sparer dig for mange penge i det lange løb.

Trappen er indgangen til dit hjem. En ren trappe er mest behagelig at færdes på. Bor du i ejer eller almennyttig bolig kan pæne trapper også være med til at gøre din lejlighed mere attraktiv. Kig eventuelt på vores 360 graders facility management hvor vi i samarbejde med dig tager ansvar for hele din bygning samt udearealer.

Vores medarbejde er uddannede og klar til opgaven. Vi tager hånd om vores rengøringspersonale. Vi har blandt andet indgået aftale om overenskomst og efteruddanner gerne vores personale så du får det bedste produkt hver gang.

Pris på trappevask​

Kontakt os gerne for et tilbud priser på din trappevask. Da to trapper ofte ikke er ens vil vi i forbindelse med tilbudsgivning måske gerne se dine trapper. Pris vil ofte være afhæng af mængden af trapper og trappens udformning samt materiale og intervallet på trappevask. og priser

Økologiske midler

Hvis kravet til din trappevask er økologiske midler og svanemærket rengøring er du kommet til den rigtige leverandør. Vi går op i miljøet og lytter efter vores kunder. Vi har tænkt miljøet ind i vores rengøring. Spørg os gerne hvordan vi udfører økologisk og svanemærket trappevask hos dig.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

Vi vasker trapper i nærheden af dig.

Trappevask i: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, København, Nørrebro, Amager, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Roskilde, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk.

FAQ: Trappevask

De oftest stillede spørgsmål omkring trapperengøring.

Vi giver gerne en fast pris på periodisk trappevask. Vi anbefaler 1 gang om ugen om vinteren og hvert 14. dag om sommeren. Prisen på din trappevask vil være en kombination af dine trappevask intervaller og hvor mange trapper/opgange du skal have vasket. Vi kommer gerne forbi dine trapper og giver et gratis tilbud på trappevask.

Vi udfører trappevask i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få vasket trapper i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Trapperne er indgang til resten af dit hjem. Bor man i gang færdes der oftes mange mennesker dagligt. Det giver aflejringer af studs og snavs. Hyppig rengøring øger hygiejnen og velvære betydeligt. Ikke mindst omkring vedligholdelse. Holder man sine trapper rene mindsker man ligeledes vedligeholdelsen. Har du spørgsmål til os som dit trappevask firma er du meget velkommen til at kontakte os. Ikke to trapper er ens. Derfor kræver din trappe måske speciel opmærksomhed. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvordan man vasker og efterbehandler sine trapper. Ud over de skal være rene skal de også fungere i mange år.

 

Vi bruger økologiske midler og Svanemærket rengøring i det omfang som det er muligt. Vi gør højt op i at miljø er noget vi har til låns. Derfor skal vi passe godt på det. Spørg os gerne om brugen af økologiske midler i forbindelse med jeres trappevask.

Ja. Vi har som virksomhed ordnede forhold og er under overenskomst. Det sikrer vores ansatte de rettigheder som de bør have. Alle nye ansatte bliver grundigt sat ind i deres arbejdsområdet. Lige fra uddannelse til sikkerhed.

Foruden overenskomst er vi meget sociale og går op i at belønne gode indsatser.  Som mange andre holder vi sommerfester, julefrokoster og andre sociale sammenkomster.

Aktuelt - seneste nyt

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og […]

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv, institutioner og boligselskaber Håndsprit er efterhånden at finde alle steder hvor mange mennesker færdes. CC Facility hjælper i dag større steder som skoler og erhverv med håndsprit dispensere. Vi tager opgaven fra a-z. Vi kan levere dispenserne, hjælpe med at sætte dem op samt sørge for at i håndsprit liggende til genopfyldning. […]

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn til ind og udflytninger CC Facility varetager hver måned mange fraflytningssyn. Det være sig selvfølgelig også indflytningssyn. Vi hjælper udlejer med at få den nye lejer godt på plads og sagt pænt farvel til tidligere lejer. Helt basalt fungerer vi som udlejers repræsentant når en lejer flytter ind eller ud. Vi varetager ejendommens gældende […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521