Fjernelse af graffiti

Effektiv fjernelse og forebyggelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling

CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven.

graffitirens

Effektiv fjernelse af graffiti

Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere end blot opgaven. Der er mange faktorer der spiller ind for at resultatet bliver en succes. Brugen af udstyr og teknik, tryk og varme på vandet samt hvilke midler vi skal anvende på graffitien. Vi vil samtidig også gerne være med til at passe på vores miljø og omgivelser. Derfor er det ikke ligegyldigt hvordan opgaven bliver udført. Dette er vi altid meget opmærksomme på. Derfor er der også svært at fjerne graffiti på en ansvarlig måde hvis man ikke er up to date med metoder, efteruddannelse og de nyeste tekniker. Hos CC Facility er vi godt klar over disse ting. Når du vælger os som leverandør får du derfor mere med i pakken end blot en højtryksrenser.

Uddannet personale og ordnede forhold

Vores personale er uddannet til opgaven. Vi holder hele tiden øje med udviklingen inden for fjernelse af graffiti. Det er både med hensyn til teknik, midler og arbejdets udførsel. Som virksomhed er CC Facility under overenskomst. Dermed forpligter vi os til at opfylde de krav omverdenen stiller til os som virksomhed. Vi gør mere end det. Et af vores målepunkter er at alle skal være glade for at gå på arbejde. Derfor er det os pålæggende at alle ansatte har det godt. 

graffitirens
Ordnede forhold. Vi har glade medarbejdere.

Anti graffiti – forebyggende behandling efter vi har fjernet din graffiti

Vi anbefaler altid at få udført anti graffiti efter vi har fjernet graffitien. Med anti-graffiti får din overflade en usynlig beskyttende hinde. Fremtidig fjernelse af graffiti bliver dermed hurtigere og nemmere. Ligesom graffitien har svært ved at hæfte sig til overfalden. Det finder kunstnerne hurtigt ud af. Dermed vælger de at udføre deres kunstværker et andet sted.

Råd og vejledning

Er du ramt af graffiti eller søger råd og vejledning til at få det fjernet eller forebygget er vi klar til at hjælpe. Kontakt vores facade og graffiti ekspert og få en snak og tilbud på din graffiti og anti gra ffiti behandling. Vi udfører graffitirens i København og Aarhus samt alle større byer i Danmark.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility