Digital drift

Vi giver dig overblikket. Dermed mindre management og tid til andre ting. Vi gør alting målbart. Lige fra vejret til varmeinstallationer.

Digital drift - Bedre overblik, mindre management

Aktiv overvågning af jeres ejendom med vores digitale sensorer. Vi overvåger jeres installationer og får en alarm såfremt noget er kritisk. Såfremt fejl på anlæg opstår alarmerer vores system de rette modtagere. Ud over alarmering ved fejl overvåger vi live 24/7-365 status på dine installationer.

Digital drift kort fortalt:

Sensorerne reagerer på  uregelmæssigheder og giver besked med det samme. VVS’eren kan blive tilkaldt hvis en cirkulationspumpe stopper i weekenden. Fejlen opdages med det samme og langt inden dine beboere opdager  og inden det når at blive koldt i ejendommen. Eller vanddetektorer i kældre og teknikrum, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis uheldet skulle være ude. Vi har alt ekspertise og viden inden for digital overvågning af jeres ejendom. Det giver dig et bedre indblik og mindre management.

Få et uforpligtende tilbud på din trappevask

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Kontakt os og hør hvor effektivt vi kan hjælpe dig med vores digitale løsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Digital drift

De oftest stillede spørgsmål omkring digital drift.

Vores målere og sensorer kan indgå mange steder. Det er næsten kun dig der sætter grænsen. Vi skræddersyer din digitale løsning. Kontakt os derfor for pris på netop dit behov. Vi lover du sparer penge i det lange løb.

Vores digitale enheder er ligeglade hvor de bor. Derfor kan vi hjælpe dig om du er fra: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Med vores målere og følere giver vi dig besked når noget er galt, eller du blot selv vil tjekke status. For eksempel overvågning af en varmecentral eller om en dør bliver åbnet. Du kan med tal fra det digitale udstyr udforme rapporter og sende data videre til rette modtagere. Dejligt nemt.

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521