Digital drift

Vi giver dig overblikket. Dermed mindre management og tid til andre ting. Vi gør alting målbart. Lige fra vejret til varmeinstallationer.

Digital drift - Bedre overblik, mindre management

Aktiv overvågning af jeres ejendom med vores digitale sensorer. Vi overvåger jeres installationer og får en alarm såfremt noget er kritisk. Såfremt fejl på anlæg opstår alarmerer vores system de rette modtagere. Ud over alarmering ved fejl overvåger vi live 24/7-365 status på dine installationer.

Digital drift kort fortalt:

Sensorerne reagerer på  uregelmæssigheder og giver besked med det samme. VVS’eren kan blive tilkaldt hvis en cirkulationspumpe stopper i weekenden. Fejlen opdages med det samme og langt inden dine beboere opdager  og inden det når at blive koldt i ejendommen. Eller vanddetektorer i kældre og teknikrum, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis uheldet skulle være ude. Vi har alt ekspertise og viden inden for digital overvågning af jeres ejendom. Det giver dig et bedre indblik og mindre management.

Få et uforpligtende tilbud på din trappevask

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Kontakt os og hør hvor effektivt vi kan hjælpe dig med vores digitale løsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Digital drift

De oftest stillede spørgsmål omkring digital drift.

Vores målere og sensorer kan indgå mange steder. Det er næsten kun dig der sætter grænsen. Vi skræddersyer din digitale løsning. Kontakt os derfor for pris på netop dit behov. Vi lover du sparer penge i det lange løb.

Vores digitale enheder er ligeglade hvor de bor. Derfor kan vi hjælpe dig om du er fra: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Med vores målere og følere giver vi dig besked når noget er galt, eller du blot selv vil tjekke status. For eksempel overvågning af en varmecentral eller om en dør bliver åbnet. Du kan med tal fra det digitale udstyr udforme rapporter og sende data videre til rette modtagere. Dejligt nemt.

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521