Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark

I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility.

Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores samarbejdspartnere. Det starter med at det er nemt i det hele taget at komme i kontakt med os. Det værste der kan ske for en kunde er at de er i tvivl om hvem de skal ringe til. Vi har gjort det tydeligt fra starten. Ét nummer til alt: 60 70 90 71.

Leverer alt inden for ejendomsservice

CC Facility varertager alt inden for ejendomsservice. Det er alt lige fra levering af viceværter, trappevask, grøn service, flyttesyn, flytterengøring og kontakt af eget netværk af håndværkere.

Fordelen ved at vælge CC Facility til din ejendomsservice

Der er mange fordele ved at vælge os som din leverandør på ejendomsservice. Vi sørger for mandskab og konstant levering af den aftalte service. Nul fravær, ved ferier, sygdom og lignende stiller vi altid med en medarbejder. Du kommer derfor som kunde ikke til at opleve manglende service.

Vores ansatte har den relevante uddannelse og arbejder under ordnede forhold. Den mest gængse vej til at arbejde som vicevært er en håndværkeruddannelse. Vores viceværter er alle uddannede unden for håndværk. Yderligere har de stor erfaring med at drifte vores kunders ejendomme. Håndtere beboerkontakt med mere. Lige fra de små ting i hverdagen til de store som kræver kontakt til eksterne leverandører.

Skal du bruge en seriøs samarbejdspartner?

Kontakt os for en uforpligtende snak om din service. Om du har brug for at vi drifter hele eller dele af din ejendom så har vi en løsning som passer til dig behov. Vi kommer hele vejen rundt. Det kalder vi 360° ejendomsservice.

Læs også