CC-Facility-Logo_web

Ejendomsservice, vicevært og Facility Management

360° Ejendomsservice og Facility Management - Vores viceværter passer på din ejendom

Brug for en professionel samarbejdspartner?

-Bliv ringet op

Ejendomsservice fra CC Facility

A-Z service på din ejendom. Lad CC Facility være din vicevært og ejendomsmester. Fra de klassiske viceværtservice funktioner til en skræddersyet løsning der passer dine behov. Vi kalder det 360° Facility Management fordi vi kommer hele vejen rundt om din ejendom. Det giver dig en række fordele. Blandet andet skal du kun bruge én leverandør. De kunder som samler hele deres løsning ved CC Facility har som regel opnået bedre service og ikke mindst økonomi.

Vores viceværter passer på din ejendom

Vores personale er uddannet og har stor erfaring med vicevært og ejendomsservice. Vi er altid uniformeret så jeres beboere kan føle sig trygge. I skal ikke bekymre jer om ferie eller sygdom. Vi stiller altid med en dygtig medarbejder på aftalt tid og sted. Altid med stabil service og høj kvalitet.

Vi varetager gerne din ejendom så dine beboere kan føle sig i trygge hænder. Vi arbejder med 360 graders facility management services. Det vil sige at vi som leverandør kan drifte hele din ejendom. Alt din Facility Management og viceværtservice samlet hos en leverandør. Vi tager ansvaret alvorligt. Blandt andet med disse populære services:

Vicevært / ejendomsmester

Grøn pleje, hækkeklip, beskæring af buske og træer

Bekæmpelse af ukrudt

Græsslåening

Renhold

Digital overvågning af blandt andet varmecentraler

360 graders facility management på din ejendom – lad CC skabe værdi

Renovering og byggeledelse, lad os tage over de mindre renoveringer. Vi bærer den i mål fra A-Z

Vaskeri rengøring og service, opfyldning af sæber

Skaktrensning

Top service og et smil

Hvorfor vælge CC Facility?

Få et uforpligtende tilbud på din ejendomsservice

Glade viceværter som er uddannede og klædt på til opgaven. Service året rundt. Hør mere om vores 360° Facility Management og ejendomsservice

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Facility Management der gør en forskel

Vores medarbejdere er professionelle og klar på din opgave.  Vi har hænderne rigtigt skruet på og altid let til et smil. Det handler om at skabe tryghed og løse opgaven professionelt og rigtigt første gang. Vi er både aktive og pro-aktive .Det er din garanti for at den aftale opgave bliver udført til aftalt tid. Du kan også være sikker på at vi reagerer inden et problem opstår eller en sag ryger på gulvet. Det kalder vi pro-aktivitet.

Vores services udføres altid med udgangspunkt i jeres behov. Alle kunder har et unikt udgangspunkt. Det udgangspunkt tager vi gerne dialog omkring og finder den bedste løsning til  jer på ejendomsservice. Om i har brug for en total løsning eller dele af løsningen vil vi meget gerne hjælpe.

Malerarbejde

Handymand

Vinduespolering

Hovedrengøring – nulstillinger

Flytterengøring

Håndværkerrengøring

Trappevask

Renhold

Ad-Hoc opgaver

Ejendomsservice i nærheden af dig.

Ejendomsservice, vicevært og Facility Management i: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, København, Amager, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Roskilde, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Aarhus.

FAQ Ejendomsservice, vicevært og Facility Management

Spørgsmål og svar på din ejendomsservice og facility management. Der er selvfølgelig mange spørgsmål i den forbindelse. Vi sidder klar til at besvare dem og finde den løsning som passer dig bedst.

Priser på vores Facility Management (ejendomsservice og vicevært) afhænger af hvad du ønsker vi skal udføre. Vi kan varetage opgaver på din ejendom fra A-Z. Derfor skal du kontakte os for dialog omkring dit behov.

Vi udfører ejendomsservice alle større byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få A-Z ejendomsservice i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Vi sørger for mandskab og udfører de services vi sammen har aftalt. Vi stiller altid med aftalte bemanding til aftalt tid. Lad os passe på hele din ejendom. Vores ansatte har den rette uddannelse og vi har ordnede forhold. Oftest oplever vores samarbejdespartnere også en økonomisk fordel ved at samle deres Facility Management ét sted.

 

Aktuelt - seneste nyt

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og […]

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv, institutioner og boligselskaber Håndsprit er efterhånden at finde alle steder hvor mange mennesker færdes. CC Facility hjælper i dag større steder som skoler og erhverv med håndsprit dispensere. Vi tager opgaven fra a-z. Vi kan levere dispenserne, hjælpe med at sætte dem op samt sørge for at i håndsprit liggende til genopfyldning. […]

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn til ind og udflytninger CC Facility varetager hver måned mange fraflytningssyn. Det være sig selvfølgelig også indflytningssyn. Vi hjælper udlejer med at få den nye lejer godt på plads og sagt pænt farvel til tidligere lejer. Helt basalt fungerer vi som udlejers repræsentant når en lejer flytter ind eller ud. Vi varetager ejendommens gældende […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521