Fliserens og terrasserens

Dine fliser kan blive som nye igen.

Fliserens og terrasserens

Vidste du at dine fliser kan blive som nye igen? Det hjælper vi gerne med. Dine fliser bliver med tiden præget af snavs og alger.  De er ikke så pæne som de var engang. Du tænker måske tilbage på hvordan de så ud dengang de lige var blevet lagt. Vi kan hjælpe dig med at få dine fliser til at se ud som nye. Vores medarbejdere kan med professionelt værktøj og viden få dine fliser tilbage på sporet. Vi kan effektivt rense dine fliser fri for alger og snavs. Efterfølgende kan fliserne overfladebehandles så de holder sig rene og pæne i lang tid.

Få et uforpligtende tilbud på din flise og terrasserens

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Lad os få den pæn og rens igen med professionel rens af dine fliser og terrasser.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Ren nydelse

Om din terrasse består af fliser eller opbygget i træ kan den renses fri for snavs og alger. Du vil stå med et resultatet som er mærkbart. Med tiden ophober snavs, skidt og alger sig i riller revner og overflade. Det kan være svært at fjerne uden det rette udstyr og viden på området. Kontakt CC Protect i dag hvis du vil have markedets bedste afrensning. Vores professionelle medarbejdere har både viden, uddannelse og værktøjet til opgaven. Efterfølgende behandler vi gerne din overfalde så den holder i mange år frem.

Kontakt for pris på din fliserens samt terrasserens

Få et uforpligtende tilbud på din terrasse og fliserens. Kontakt os i dag og kend prisen inden arbejdet er startet.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Flise og terrasserens

De oftest stillede spørgsmål omkring flise og terrasserens.

Vi giver altid en gratis og uforpligtende pris på din opgave. Ikke to opgaver er ens og din opgave er helt speciel. Derfor skal du sende os en besked. Du hører derefter fra vores ekspert som giver dig prisen på din løsning.

Vi udfører flise og terrasserensninger i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få renset fliserne i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Der er to ting som spiller ind. Levetid og herlighedsværdi. Ved rens af dine fliser eller terrasse forlænger du levetiden. Snavs, smuds og alger bliver effektivt fjernet. Det fortrænger fugt i overflader som træ. Herlighedsværdien er også til at få øje på. Vi forsikrer dig at du bliver glad for resultatet.

 

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521