Fliserens og terrasserens

Dine fliser kan blive som nye igen.

Fliserens og terrasserens

Vidste du at dine fliser kan blive som nye igen? Det hjælper vi gerne med. Dine fliser bliver med tiden præget af snavs og alger.  De er ikke så pæne som de var engang. Du tænker måske tilbage på hvordan de så ud dengang de lige var blevet lagt. Vi kan hjælpe dig med at få dine fliser til at se ud som nye. Vores medarbejdere kan med professionelt værktøj og viden få dine fliser tilbage på sporet. Vi kan effektivt rense dine fliser fri for alger og snavs. Efterfølgende kan fliserne overfladebehandles så de holder sig rene og pæne i lang tid.

Få et uforpligtende tilbud på din flise og terrasserens

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Lad os få den pæn og rens igen med professionel rens af dine fliser og terrasser.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Ren nydelse

Om din terrasse består af fliser eller opbygget i træ kan den renses fri for snavs og alger. Du vil stå med et resultatet som er mærkbart. Med tiden ophober snavs, skidt og alger sig i riller revner og overflade. Det kan være svært at fjerne uden det rette udstyr og viden på området. Kontakt CC Protect i dag hvis du vil have markedets bedste afrensning. Vores professionelle medarbejdere har både viden, uddannelse og værktøjet til opgaven. Efterfølgende behandler vi gerne din overfalde så den holder i mange år frem.

Kontakt for pris på din fliserens samt terrasserens

Få et uforpligtende tilbud på din terrasse og fliserens. Kontakt os i dag og kend prisen inden arbejdet er startet.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Flise og terrasserens

De oftest stillede spørgsmål omkring flise og terrasserens.

Vi giver altid en gratis og uforpligtende pris på din opgave. Ikke to opgaver er ens og din opgave er helt speciel. Derfor skal du sende os en besked. Du hører derefter fra vores ekspert som giver dig prisen på din løsning.

Vi udfører flise og terrasserensninger i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få renset fliserne i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Der er to ting som spiller ind. Levetid og herlighedsværdi. Ved rens af dine fliser eller terrasse forlænger du levetiden. Snavs, smuds og alger bliver effektivt fjernet. Det fortrænger fugt i overflader som træ. Herlighedsværdien er også til at få øje på. Vi forsikrer dig at du bliver glad for resultatet.

 

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521