Fraflytningssyn

Fraflytningssyn til ind og udflytninger

Fraflytningssyn til ind og udflytninger

CC Facility varetager hver måned mange fraflytningssyn. Det være sig selvfølgelig også indflytningssyn. Vi hjælper udlejer med at få den nye lejer godt på plads og sagt pænt farvel til tidligere lejer.

Helt basalt fungerer vi som udlejers repræsentant når en lejer flytter ind eller ud. Vi varetager ejendommens gældende regler og håndhæver dem i vores flyttesyn. Det værer sig både syn samt udbedring af skader, kontakt til håndværkere med mere.

Alt omkring fraflytningssyn

Typisk fungerer det sådan: Du som udlejer mangler en stabil partner til at varetage opgaver på din ejendom. Det er typisk vicevært opgaver og de uundgåelige til og fraflytningssyn. Vi er med fra A-Z når dine lejere flytter. Vi sørger for at de gældende regler bliver overholdt og dine beboere overholder sine forpligtelser i henhold til den aftale i laver. Fejl og mangler ved flytning registrerer vi og melder til dig som udlejer. Hvis ønsket kobler vi gerne håndværkere på og får udbedret eventuelle skader og mangler. Vi sender den endelige flytterapport/opgørelse til dig som du kan præsenterer for din lejer.

100% styr på dit lejemål

Alle vores Facility Managers er uddannede. Typisk inden for håndværkerfag som snedker eller tømrer. De er derfor godt rustet til at imødegå opgaver som flyttesyn. De kan indgå med håndværksmæssig stor faglighed og har vægt og viden bag deres ord.

Organiseret og i orden

Som leverandør er vi organiseret og arbejder efter overenskomst. Vi bekymrer os om vores medarbejdere og sørger for de er klædt på til opgaven. Vi er opdateret på vores område og uddanner gerne vores personale der hvor det giver mening. Vælger du CC Facility får du derfor en stabil partner med styr på tingene med glade medarbejdere som er klar til fremtiden.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility