Graffiti i Fælledparken

Fjernelse af graffiti Faelledparken

Se, hvordan vi med armkræfter fjerner graffiti og hærværk
Facaderens og fjernelse af graffiti med omtanke

CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere end blot opgaven. Der er mange faktorer der spiller ind for at resultatet bliver en succes. Brugen af udstyr og teknik, tryk og varme på vandet samt hvilke midler vi skal anvende på graffitien. Vi vil samtidig også gerne være med til at passe på vores miljø og omgivelser.

Derfor er det ikke ligegyldigt hvordan opgaven bliver udført. Dette er vi altid meget opmærksomme på. Derfor er der også svært at fjerne graffiti på en ansvarlig måde hvis man ikke er up to date med metoder, efteruddannelse og de nyeste tekniker. Hos CC Facility er vi godt klar over disse ting. Når du vælger os som leverandør får du derfor mere med i pakken end blot en højtryksrenser. Vores personale er uddannet til opgaven. Vi holder hele tiden øje med udviklingen inden for fjernelse af graffiti. Det er både med hensyn til teknik, midler og arbejdets udførsel.

Vi servicerer mange forskellige kunde grupper, i forbindelse med at fjerne graffiti og rense facader. Dette betyder at kundens behov er meget individuelt, og derfor tilpasser vi løsningen til den enkelte.

I sidste uge var vi på tur i Fælledparken og fjerne graffiti på udendørs og indendørs arealer.

Vi tilpasser vores metode for at fjerne graffiti, ud fra forskellige kriterier. Blandt andet spiller størrelsen på hærværket, samt type af overflade en betydning.

Læs også