Graffitirens og anti-graffiti beskyttelse i København

Graffitirens og anti-graffiti beskyttelse

Se, hvordan vi fjerner graffiti og hærværk

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt.

Graffitirens København – væk med hærværket!

Mange ejendomme i København er præget af graffiti. Vi kan hjælpe dig som er ramt af graffiti med effektivt at komme hærværket til livs. Effektiv graffitirens og anti-graffiti er dit værn mod hærværk.

CC Facility Protect – Farvel til graffitien

Farvel til hærværket og goddag til en ren facade. Er du ramt af graffiti så giv os et kald. Vi er eksperter på området. Hurtigt og effektivt fjerner vi skaden og beskytter mod fremtidig graffiti med vores anti graffitirens. Søger du derfor graffitirens i København så lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Hos CC Facility har vi vores helt egen graffiti og facaderens division. Den kalder vi CC Protect. Her har vi samlet Danmarks bedste kompetencer på området. Vi er derfor stærkt rustet til at hjælpe dig hurtigt og effektivt af med ukendte kunstnere. Vi benytter kun det bedste udstyr i kampen mod graffitien. Samtidig vil vi gerne være skånsomme mod miljøet. Derfor anvender vi ikke unødige kemikalier eller overdrevent vandforbrug. Ekspertise koblet sammen med professionelt personale samt udstyr gør at vi er langt mere effektive end mange andre i branchen.

Anti graffiti undgå unødig graffitirens

Vi behandler gerne din mur med anti graffiti middel. Midlet gør det svært for graffitien at fæstne sig til overfladen og og kan nemt skylles væk efterfølgende. Har du derfor et område som er meget udsat for hærværk skal du spørge os om anti graffiti.

Rene facader efter graffitien

Når du har fået renset et område fri for graffiti vil muren oftest fremstå ny og bar. Hos flere kunder facaderenser vi oftest et større stykke af muren efter graffiti. På den måde ser man ikke at graffitien har været der. Vi vejleder dig gerne når vi har set på din opgave. Uanset hvilken løsning du vælger er du i de bedste hænder. Brug og som din guide til rene og lækre facader.

Graffiti på Sjællandsbroen

Mød et par af vores dygtige graffitifjernere, der er i gang med at fjerne graffiti på en flere hundrede meter lang glasfacade på Sjællandsbroen. Et sted hvor det er populært at male graffiti men hvor det desværre også skæmmer det smukke naturlandskab.

Uddannet personale og ordnede forhold

Vores personale er uddannet til opgaven. Vi holder hele tiden øje med udviklingen inden for fjernelse af graffiti. Det er både med hensyn til teknik, midler og arbejdets udførsel. Som virksomhed er CC Facility under overenskomst. Dermed forpligter vi os til at opfylde de krav omverdenen stiller til os som virksomhed. Vi gør mere end det. Et af vores målepunkter er at alle skal være glade for at gå på arbejde. Derfor er det os pålæggende at alle ansatte har det godt.

Råd og vejledning

Er du ramt af graffiti eller søger råd og vejledning til at få det fjernet eller forebygget er vi klar til at hjælpe. Kontakt vores facade og graffiti ekspert og få en snak og tilbud på din graffiti og anti graffiti behandling. Vi udfører graffitirens i København og Aarhus samt alle større byer i Danmark.

Læs også