Grøn pleje

Vi passer jeres udearealer og sørger for at de fremstår pæne og rene.

Grøn pleje

Vi passer på jeres udearealer og sørger for de fremstår pæne

Har du en ejendom eller erhvervsbygning med udeareal  tager vi os gerne af det grønne. Vi står for alt pasning og pleje. Du kan derfor roligt overlade plejeplanen til os. CC Facility tager sig også af renhold på området. Det vil sige håndtering af skrald og opsamling af affald.

360 graders løsning

Vi kalder vores service en 360 graders løsning. Vores kunders udfordringer er vores ekspertise. Vi kan tilbyde alt inden for rengøring og facility management. Du kan derfor som kunde nøjes med en leverandør til en stribe services og ydelser.

Er du ansvarlig på en beboelsesejendom kan vi hjælpe med alt lige fra trappevask til græsslåning, hækkeklipning, lugning, vedligeholdelse af belægninger, graffiti og facaderens til opsamling af affald og renhold.

Få et uforpligtende tilbud på din grønne pleje

Vi faciliterer drift og vedligeholdelse af jeres udendørs arealer.

Kontakt os hør hvad vi kan gøre for din ejendom. Vi tager gerne et uforpligtende møde og efterfølgende giver et tilbud på opgaven.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Grøn pleje

De oftest stillede spørgsmål omkring trapperengøring.

Vi har løsninger lige fra de små til de større opgaver. Derfor er pris på grøn service/ejendomsservice individuel. Vi giver dig gerne en fast pris på opgaven.

Vi kan levere grøn service i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

I har måske fravalgt at have egen ansat til at udføre den grønne service. Eller i blot har brug for det når årstiderne kræver det. Vi kan hjælpe jer med begge dele. Vores ansatte er klædt på til opgaven og er klar til at hjælpe jer.

 

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521