Grøn pleje

Vi passer jeres udearealer og sørger for at de fremstår pæne og rene.

Grøn pleje

Vi passer på jeres udearealer og sørger for de fremstår pæne

Har du en ejendom eller erhvervsbygning med udeareal  tager vi os gerne af det grønne. Vi står for alt pasning og pleje. Du kan derfor roligt overlade plejeplanen til os. CC Facility tager sig også af renhold på området. Det vil sige håndtering af skrald og opsamling af affald.

360 graders løsning

Vi kalder vores service en 360 graders løsning. Vores kunders udfordringer er vores ekspertise. Vi kan tilbyde alt inden for rengøring og facility management. Du kan derfor som kunde nøjes med en leverandør til en stribe services og ydelser.

Er du ansvarlig på en beboelsesejendom kan vi hjælpe med alt lige fra trappevask til græsslåning, hækkeklipning, lugning, vedligeholdelse af belægninger, graffiti og facaderens til opsamling af affald og renhold.

Få et uforpligtende tilbud på din grønne pleje

Vi faciliterer drift og vedligeholdelse af jeres udendørs arealer.

Kontakt os hør hvad vi kan gøre for din ejendom. Vi tager gerne et uforpligtende møde og efterfølgende giver et tilbud på opgaven.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Grøn pleje

De oftest stillede spørgsmål omkring trapperengøring.

Vi har løsninger lige fra de små til de større opgaver. Derfor er pris på grøn service/ejendomsservice individuel. Vi giver dig gerne en fast pris på opgaven.

Vi kan levere grøn service i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

I har måske fravalgt at have egen ansat til at udføre den grønne service. Eller i blot har brug for det når årstiderne kræver det. Vi kan hjælpe jer med begge dele. Vores ansatte er klædt på til opgaven og er klar til at hjælpe jer.

 

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521