Handymand og pedel

Dine egen handyman eller pedel? Vores medarbejdere er klædt på til at hjælpe dig.

Handymand og pedel

Vi har handymand og pedelløsninger til både private og kontorer, hvor du kan få en pedel på abonnement til helt ned til en time pr. måned.

Vores handymand kan udføre mindre håndværksmæssige opgaver. For eksempel i din virksomhed.

I har måske fravalgt at have egen servicemand. Her kommer vores handymand ind i billedet. Det kan være hjælp til vandhaner der drypper, lamper der skal udskiftes, en kaffemaskine der skal afkalkes, en dør der hænger, opsætning af billeder, fejning.

Få et uforpligtende tilbud på din handymand eller pedel

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Med en professionel handymand eller pedel løser vi dagligdagens små udfordringer. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Uddannede håndværkere, der er proaktive og fleksible

Alle vores pedeller er uddannede håndværkere, de er proaktive og fleksible.

Er i et større fælleskab eller virksomhed overgår vores handymand til pedal funktion hvor han kan indgå i og kan have ansvaret for husets drift og daglige service opgaver.

Kontakt os for jeres egen handymand

Har i brug for en hjælpende hånd så kontakt tos i dag og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Handymand og pedel

De oftest stillede spørgsmål omkring vores handymænd og pedeller.

Vores handymænd og pedeller kan udføre mange typer opgaver. Helt ned fra 1 time på abonnement pr. måned. Afhængigt af din type opgave kan vi efterfølgende give dig en pris. Kontakt os derfor i dag og få din pedel ud i morgen.

Vi kan levere din handymand i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

I har måske fravalgt egen servicemand eller blot ønsker hjælp engang i mellem. Du betaler kun det du har aftalt med os. Vores handymænd er uddannede håndværkere og kan med sikkerhed løse din opgave.

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521