Handymand og pedel

Dine egen handyman eller pedel? Vores medarbejdere er klædt på til at hjælpe dig.

Handymand og pedel

Vi har handymand og pedelløsninger til både private og kontorer, hvor du kan få en pedel på abonnement til helt ned til en time pr. måned.

Vores handymand kan udføre mindre håndværksmæssige opgaver. For eksempel i din virksomhed.

I har måske fravalgt at have egen servicemand. Her kommer vores handymand ind i billedet. Det kan være hjælp til vandhaner der drypper, lamper der skal udskiftes, en kaffemaskine der skal afkalkes, en dør der hænger, opsætning af billeder, fejning.

Få et uforpligtende tilbud på din handymand eller pedel

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Med en professionel handymand eller pedel løser vi dagligdagens små udfordringer. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Uddannede håndværkere, der er proaktive og fleksible

Alle vores pedeller er uddannede håndværkere, de er proaktive og fleksible.

Er i et større fælleskab eller virksomhed overgår vores handymand til pedal funktion hvor han kan indgå i og kan have ansvaret for husets drift og daglige service opgaver.

Kontakt os for jeres egen handymand

Har i brug for en hjælpende hånd så kontakt tos i dag og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Handymand og pedel

De oftest stillede spørgsmål omkring vores handymænd og pedeller.

Vores handymænd og pedeller kan udføre mange typer opgaver. Helt ned fra 1 time på abonnement pr. måned. Afhængigt af din type opgave kan vi efterfølgende give dig en pris. Kontakt os derfor i dag og få din pedel ud i morgen.

Vi kan levere din handymand i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

I har måske fravalgt egen servicemand eller blot ønsker hjælp engang i mellem. Du betaler kun det du har aftalt med os. Vores handymænd er uddannede håndværkere og kan med sikkerhed løse din opgave.

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521