Hovedrengøring

Vi kommer til bunds med rengøringen og sætter standarden for fremtidige rengøringer.

Vi kommer til bunds med hovedrengøring

Vi kommer til bunds med rengøringen og sætter standarden for fremtidige rengøringer.

En hovedrengøring kan være påkrævet på steder som er meget smudsbelastet, har været udsat for renovering eller håndværkere. En hovedrengøring er en dybdegående rengøring hvor man kommer til bunds i snavnet og får nulstillet rengøringen.

En grundig rengøring danner fundamentet for fremtidige rengøringer og er afgørende for om resultatet op den lange bane bliver tilfredsstillende.

Få et uforpligtende tilbud på din hovedrengøring

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Med en professionel hovedrengøring kommer vi helt til bunds. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vi anbefaler at du får gjort hovedrent

Vi anbefaler ofte hovedrengøringer i forbindelse med trappevask, flyttelejligheder, renoveringer og efter håndværkere. Hovedrengøringer anbefaler vi også til vaskerier, fælleslokaler i boligforeninger samt ejendomskonterer. I det hele taget hvor folk færdes mange og ofte.

Kontakt os omkring din hovedrengøring

Lad os tage en snak omkring hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Vi vejleder gerne dig til det bedste resultat.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Hovedrengøring

De oftest stillede spørgsmål omkring hovedrengøring.

Med en hovedrengøring kommer vi helt til bunds. Prisen afhænger af tilsmudsningsgrad samt omfang. Uanset hvad giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din hovedrengøring.

Vi udfører hovedrengøringer i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få gjort rent i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Vi anbefaler at du tænker at få udført en hovedrengøring som basis for den fremtidige rengøring. Vi kommer til bunds i snavset og danner det perfekte grundlag for fremtidige resultater.

 

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521