Hovedrengøring

Vi kommer til bunds med rengøringen og sætter standarden for fremtidige rengøringer.

Vi kommer til bunds med hovedrengøring

Vi kommer til bunds med rengøringen og sætter standarden for fremtidige rengøringer.

En hovedrengøring kan være påkrævet på steder som er meget smudsbelastet, har været udsat for renovering eller håndværkere. En hovedrengøring er en dybdegående rengøring hvor man kommer til bunds i snavnet og får nulstillet rengøringen.

En grundig rengøring danner fundamentet for fremtidige rengøringer og er afgørende for om resultatet op den lange bane bliver tilfredsstillende.

Få et uforpligtende tilbud på din hovedrengøring

Lad os sammen skabe værdi for din ejendom. Med en professionel hovedrengøring kommer vi helt til bunds. Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vi anbefaler at du får gjort hovedrent

Vi anbefaler ofte hovedrengøringer i forbindelse med trappevask, flyttelejligheder, renoveringer og efter håndværkere. Hovedrengøringer anbefaler vi også til vaskerier, fælleslokaler i boligforeninger samt ejendomskonterer. I det hele taget hvor folk færdes mange og ofte.

Kontakt os omkring din hovedrengøring

Lad os tage en snak omkring hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Vi vejleder gerne dig til det bedste resultat.

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: Hovedrengøring

De oftest stillede spørgsmål omkring hovedrengøring.

Med en hovedrengøring kommer vi helt til bunds. Prisen afhænger af tilsmudsningsgrad samt omfang. Uanset hvad giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din hovedrengøring.

Vi udfører hovedrengøringer i alle støre byer i Danmark. Søger du derfor hjælp til at få gjort rent i: København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Vi anbefaler at du tænker at få udført en hovedrengøring som basis for den fremtidige rengøring. Vi kommer til bunds i snavset og danner det perfekte grundlag for fremtidige resultater.

 

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521