Professionel rengøringspartner til erhverv

Erhvervsrengoering CC facility

Med de rette kompetencer og værktøjer til erhvervsrengøring

CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og mange flere byer. Er din by ikke på listen så tøv ikke med at kontakte os.

Professionel partner på erhvervsrengøring

Uanset hvilken form for erhvervsrengøring du har brug for har vi den nødvendige viden og manpower til at løse dine behov. Vi yder derfor en lang række services inden for erhvervsrengøring som med garanti også dækker dit behov. Har du en speciel rengøringsopgave giver vi også gerne vores bud på en løsning.

Kompetencerne og værktøjet i orden

Vi går forrest med den nyeste viden og er fuldt opdateret på blandt andet vores maskinpark. Vi satser på effektivitet samtidig med at vi ønsker at bevare vores miljø omkring os. Derfor er viden og rette brug af værktøjet et must for at være effektivt med omtanke.

Hele rengøringsbranchen udvikler sig med hastige skridt. Det samme gør CC Facility. Vi holder vores ansatte opdateret med de nødvendige kurser. Alt sammen for at kunne udføre din opgave rigtigt, hurtigt og effektivt.

Landsdækkende service på erhvervsrengøring

Vores størrelse og volumen gør at du som kunde kan bruge os i alle sammenhænge. Vi arbejde lige fra mindre kunder til større landsdækkende aftaler. Mange af vores kunder er landsdækkende kæder som ønsker én leverandør. Uanset din virksomhed kan vi forsikre dig om at vi gerne vil give vores bud på din løsning.

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og arbejder under ordnede forhold

Som kunde kan du være sikker på at CC Facility er en partner med ben i næsten. Vi har igennem mange år udført rengøring i erhvervssektoren. Uanset om du søger rengøring inden for kontor eller industri eller alt midt i mellem har du en aktiv partner i CC Facility. Endvidere er vi som virksomhed organiseret og arbejder under ordnede forhold. Det er din sikkerhed for at vi spiller efter reglerne og vores ansatte har fair spilleregler.

Læs også