Vi fjerner snavs og gør rent i Blovstrød kirke

Blovstroed Kirke gulv rengøring

Se hvordan vi fjerner graffiti hos vores kunde

Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter.

Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden vi gik i gang med opgaven, havde Blovstrød Kirke den i udbud hos flere leverandører. Da leverandør skulle vælges, var det kun CC Facility som stod tilbage med et seriøst svar på hvordan opgaven skulle udføres. Sådanne opgaver kræver erfaring.

Primært rengøring af gulvarealer var en krævende opgave. Flere års fastgroet snavs og efterladenskaber fra fugle var en udfordring. Det kræver viden og erfaring at fjerne snavset uden at ødelægge de gamle gulvbrædder. Når vi arbejder med rengøring, har vi altid respekt for ejendommen. Kunden er tilfreds og inventaret er intakt og klar til endnu flere års brug.

CC Facility hjælper også Blovstrød Kirke med ejendomsservice og grøn pleje

Vi er glade for samarbejdet med Blovstrød Kirke. Udover rengøring af kirkens indvendige arealer, har vi stået for ejendomsservice på udearealerne. De mange meter hække er nu klippet så de igen pryder omkring kirkens udearealer og gravsteder. Vi skal hilse og sige fra vores mand i grøn pleje at det er blevet til rigtigt mange meter hækkeklipning.

Skal vi se din opgave, der kræver professionel rengøring?

Har du en opgave som CC Facility skal se nærmere på? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er 360° leverandør på alt Facility Management. Det vil sige: ejendomsservice, vicevært, trappevask, erhvervsrengøring, industrirengøring, graffitirens, facaderens, grøn pleje med mere. Har du en ejendom så har vi løsningen.

Blovstroed Kirke ejendomsservice

Læs også