Viceværtsservice i hele Danmark

Vicevaertsservice i hele Danmark

Viceværtservice – vi passer på din ejendom

Vi kender alle viceværten som kontaktpersonen på en ejendom. Det kan være som vicevært i en boligforening eller på en erhvervsejendom.

Han er ofte bindeleddet mellem udlejer og beboere. Her varetages opgaver af forskelligt art. Den moderne vicevært kaldes i dag for en ejendomsservicetekniker, varmemester, gårdmand. Fælles for de mange navne er at viceværten løser en række serviceopgaver relateret til en eller flere ejendomme.

Den moderne vicevært

Hos CC Facility råder vi over det vi kender som den moderne vicevært. Vi har for længst gjort op med 24/7 viceværten. Ham du måske kender som en del af inventaret på din ejendom. Vores Facility Managers er til stede på ejendommen når det kræves. Når der ikke er opgaver på din ejendom er de videre til den næste. Vi er derfor kun til stede når det kræves eller er aftalt.

Året rundt – også under ferie og sygdom

Måske kender du til den klassiske Meyer vicevært. Ham som altid er der. Sød, rar og venlig. Måske ikke altid lige så effektiv og oftest en fast udgift. Vores viceværtservice er baseret på behov. Det vil sige at vi kun er på din ejendom hvis behovet er for det. Vi dækker alle dage du ønsker som kunde året rundt. Ved ferie eller sygdom er vi altid klar med en fuldblods erstatning. Vælger du at lade CC Facility være din vicevært slipper du for at have ansvaret for en medarbejder. Du får i stedet en samarbejdspartner der vil dit bedste. Altid til stede, altid 100% opdateret og uddannet til opgaven.

Organiseret viceværtservice

Som virksomhed er vi organiseret og spiller efter de regler som er på det danske arbejdsmarked. Vi følger den gældende overenskomst på området. Det sikrer dig som kunde at vores ansatte har sine forhold i orden. Ud over det lovpligtige går vi op i at alle ansatte har det godt og er klar til opgaverne. Det betyder at vi jævnligt uddanner vores personale indenfor nye områder og opkvalificerer på de gamle hvis det behøves.

Viceværtservice der hvor du behøver det

Vi er landsdækkende på vores viceværtservice og er til stede i alle større byer i Danmark. Søger du derfor viceværtservice i: København – Aalborg – Aarhus – Køge – Kolding – Viborg – Randers – Frederiksberg – Amager så er vi klar på at give dig et bud på løsning af viceværtopgaver. Står din by ikke på listen så tøv ikke med at kontakte os. Vi er til stede i alle større dele af Danmark.

Læs også