Vores viceværter er altid på pletten

vicevaert CC facility

Følg med i en spændende arbejdsdag for vores vicevært

Vores viceværter skal kunne lidt af hvert

Som vicevært skal man kunne lidt af hvert. Alle vores viceværter har en håndværksmæssig baggrund. Det gælder også for Tim. Oprindeligt er han uddannet snedker. Han har derfor et godt tag på det meste. En viceværts dagligdag kan bestå af alt fra A-Z. Lige nu har vi mange til og fraflytninger. I den forbindelse skal boligen være i orden så alle er glade. Her kommer Tim ind i billeder. Tim laver alle de små ting som kan ordnes i en håndevending. Det kan være reparationer efter malerarbejde. Skift af filteret på en vandhane eller blot at lukke for vandet så andre håndværkere kan komme til.

Vicevært og ejendomsservice hele vejen rundt

Når vi i CC Facility udfører vores Facility Management / Ejendomsservice gør vi det efter et 360° princip. Vi vil gerne varetage alt drift af kundernes ejendomme. Lige fra ind og udflytninger til trappevask, grøn pleje og beboerkontakt. Dette giver kunden mulighed for at have blot én leverandør. Vi som leverandør får muligheden for at have styr på hele kundens ejendom frem for at være blot en underleverandør.

Kundeforhold er essentielt

Vi har for længst gjort op på det klassiske kunde og leverandørforhold. Vi ønsker at blive kundens samarbejdspartner. Ikke blot en leverandør som lever af kunden men en seriøs partner der vil vores kunder det bedste.

Derfor går vi altid den ekstra meter, også selvom det ikke står nogle steder at vi skal. Vi gør det som er fornuftigt for alle parter. Det som gør samarbejdet gnidningsfrit. Derfor vil du opleve CC Facility som en seriøs samarbejdspartner.

Rutinerede kræfter ombord

CC Facility er baseret på kvalitet og de bedste medarbejdere. Her skal alle være dygtige til de det de laver. Til gengæld forlanger vi at de går glade hjem fra job. Det er en stor forpligtelse af os som virksomhed. VI lytter til de signaler vores ansatte sender. Er de ikke glade løser vi problemet.

Derfor når du vælger CC Facility kan du være sikker på at vi er uddannet til opgaven og arbejder under ordnede forhold. Som virksomhed arbejder vi efter overenskomst. På den måde er vi sikre på at have det bedste udgangspunkt for at skabe noget godt og fornuftigt.

Læs også