Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Nu skinner det igen på loftet af Blovstrød Kirke

Årevis af snavs – en vanskelig opgave

Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter.

Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød Kirke den i udbud hos flere rengøringsleverandører.  Da udvælgelsen af leverandør skulle tage form, var det kun CC Facility som stod tilbage med et seriøs svar på hvordan opgaven skulle udføres. Ligeledes på videns delen om hvordan man griber sådan en rengøringsopgave an. Det kræver erfaring og det kræver at man har prøvet det før. Disse kriterier kunne CC Facility sige JA til.

Primært rengøring af gulvarealer var en krævende opgave. Flere års fastgroet snavs og efterladenskaber fra fugle var en udfordring. Det kræver viden og erfaring at fjerne snavset uden at ødelægge de gamle gulvbrædder. Når vi arbejder med rengøring, har vi altid respekt for kunden ejendom. Det handler om at efterlade stedet så kunden er tilfreds og inventaret er intakt og klar til endnu flere års brug.

CC Facility hjælper også Blovstrød Kirke med ejendomsservice

Vi er glade for samarbejdet med Blovstrød Kirke. Foruden rengøringen af kirkens indvendige arealer har vi stået for ejendomsservice på udearealerne. De mange meter hække er nu klippet så de igen pryder omkring kirkens udearealer og gravsteder. Vi skal hilse og sige fra vores mand i grøn pleje at det er blevet til rigtigt mange meter hækkeklipning.

Skal vi se på din opgave?

Har du en ejendomsservice opgave som CC Facility skal se nærmere på er du velkommen til at kontakte os. Vi er 360° leverandør på alt Facility Management. Det vil sige: Ejendomsservice, vicevært, rengøring, trappevask, graffitirens, facaderens med mere. Har du en ejendom så har vi løsningen.

Få en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked. Vi vender tilbage inden for 24 timer. De bedste hilsener CC Facility