CC optimering og Facility Management

Tillid, besparelser og Facility Management

CC Optimering og Facility Management

Vi gennemgår jeres ejendom fra a-z ude som inde, gennemgår langtidsbudgetter og årsplaner, vi har mange års erfaring med ejendomsdrift og kan helt sikkert finde steder, hvor I kan spare penge i et samarbejde med os. Vi kan komme med forslag til energioptimering, både på el, vvs, ventilation og klimaskærm.

Vi hjælper med at få optimeret jeres ejendom, reducere omkostningerne og skaber værdi.

Få et uforpligtende tilbud på din optimering

Hør mere om vores optimering og Facility Management. Få en gratis og uforpligtende snak omkring din ejendom.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: CC Optimering og Facility Management

De oftest stillede spørgsmål omkring CC optimering.

Sammen gennemgår vi din ejendom. Efterfølgende kommer vi med et bud på hvad du kan gøre for at optimere dit driftsbudget. Prisen afhænger af hvor meget i denne proces du vælger vi skal hjælpe dig med.

Vi kan levere vores CC Optimering og Facility Management i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Du skal optimere hvis du vil spare penge og være mere effektiv. Vi har stor viden omkring Facility Management og kan helt sikkert også hjælpe dig med den optimale løsning.

 

Aktuelt - seneste nyt

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trappevask giver velvære og ren nydelse

Trapperne er indgangen til resten af dit hjem. Holdes dine trapper rene giver det flere fordele. Læs her om hvorfor det er en god ide at få udført trappevask. Skab glæde med trappevask Vi oplever ofte at trapperne er centrum på mere end en måde når det kommer til velvære i boligforeninger. Det er et […]

Graffitiafrensning

Graffitiafrensning

Er graffitikunst eller makværk? Uanset hvordan du betragter det kan der blive brug for at få fjernet graffitien effektivt. Graffitiafrensning i lange baner Uventede gæster som synes din væg er smukkere med deres personlige præg er ikke et ukendt fænomen. Mange steder i landet større byer er vægge og flader præget af graffiti. En kunstart […]

Hvad er din største udfordring Mette?

Hvad er din største udfordring Mette?

Mød vores Økonomi og administrationschef Mette har til dagligt rigtigt mange jern i ilden. Hør hvad Mette svarer når Anders stiller hende spørgsmålet: Hvad er din største udfordring? Efter en periode med travlhed på mange fronter hvor Mette har arbejdet mere end en almindelig arbejdsdag kan hun ånde lettet op. Nu er dagen bare lang men jeg […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521