CC-Facility-Logo_web

Tlf.: 6070 9071

CC optimering og Facility Management

Tillid, besparelser og Facility Management

CC Optimering og Facility Management

Vi gennemgår jeres ejendom fra a-z ude som inde, gennemgår langtidsbudgetter og årsplaner, vi har mange års erfaring med ejendomsdrift og kan helt sikkert finde steder, hvor I kan spare penge i et samarbejde med os. Vi kan komme med forslag til energioptimering, både på el, vvs, ventilation og klimaskærm.

Vi hjælper med at få optimeret jeres ejendom, reducere omkostningerne og skaber værdi.

Få et uforpligtende tilbud på din optimering

Hør mere om vores optimering og Facility Management. Få en gratis og uforpligtende snak omkring din ejendom.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: CC Optimering og Facility Management

De oftest stillede spørgsmål omkring CC optimering.

Sammen gennemgår vi din ejendom. Efterfølgende kommer vi med et bud på hvad du kan gøre for at optimere dit driftsbudget. Prisen afhænger af hvor meget i denne proces du vælger vi skal hjælpe dig med.

Vi kan levere vores CC Optimering og Facility Management i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Du skal optimere hvis du vil spare penge og være mere effektiv. Vi har stor viden omkring Facility Management og kan helt sikkert også hjælpe dig med den optimale løsning.

 

Aktuelt - seneste nyt

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring CC Facility udfører enhver form for erhvervsrengøring. vi servicerer i dag store og mindre virksomheder inden for kontor, byggeplads og industrirengøring. Vi kan stå for alt rengøring, vedligeholdelse og den daglige drift. Søger du derfor en seriøs partner til erhvervsrengøring i: København, Århus, Frederiksberg, Odense, Nordsjælland, Fyn, Odense, Jylland, Rødovre, Køge, Aalborg, Randers og […]

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv institutioner boligforeninger

Håndsprit til erhverv, institutioner og boligselskaber Håndsprit er efterhånden at finde alle steder hvor mange mennesker færdes. CC Facility hjælper i dag større steder som skoler og erhverv med håndsprit dispensere. Vi tager opgaven fra a-z. Vi kan levere dispenserne, hjælpe med at sætte dem op samt sørge for at i håndsprit liggende til genopfyldning. […]

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn

Fraflytningssyn til ind og udflytninger CC Facility varetager hver måned mange fraflytningssyn. Det være sig selvfølgelig også indflytningssyn. Vi hjælper udlejer med at få den nye lejer godt på plads og sagt pænt farvel til tidligere lejer. Helt basalt fungerer vi som udlejers repræsentant når en lejer flytter ind eller ud. Vi varetager ejendommens gældende […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521