CC optimering og Facility Management

Tillid, besparelser og Facility Management

CC Optimering og Facility Management

Vi gennemgår jeres ejendom fra a-z ude som inde, gennemgår langtidsbudgetter og årsplaner, vi har mange års erfaring med ejendomsdrift og kan helt sikkert finde steder, hvor I kan spare penge i et samarbejde med os. Vi kan komme med forslag til energioptimering, både på el, vvs, ventilation og klimaskærm.

Vi hjælper med at få optimeret jeres ejendom, reducere omkostningerne og skaber værdi.

Få et uforpligtende tilbud på din optimering

Hør mere om vores optimering og Facility Management. Få en gratis og uforpligtende snak omkring din ejendom.

Ét nummer til alt døgnet rundt:

Vores glade og tilfredse kunder

Mød vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dem med alt lige fra trappevask til ejendomsservice og alt det midt i mellem. Vi kalder det 360° Facility Management.

FAQ: CC Optimering og Facility Management

De oftest stillede spørgsmål omkring CC optimering.

Sammen gennemgår vi din ejendom. Efterfølgende kommer vi med et bud på hvad du kan gøre for at optimere dit driftsbudget. Prisen afhænger af hvor meget i denne proces du vælger vi skal hjælpe dig med.

Vi kan levere vores CC Optimering og Facility Management i alle støre byer i Danmark. Fra København, Aarhus, Odense, Aalborg samt omegn er du meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne selvom din by ikke står på listen.

Du skal optimere hvis du vil spare penge og være mere effektiv. Vi har stor viden omkring Facility Management og kan helt sikkert også hjælpe dig med den optimale løsning.

 

Aktuelt - seneste nyt

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Blovstrød Kirke fik en kærlig hånd

Årevis af snavs – en vanskelig opgave Blovstrød kirke har som andre kirker med åbne klokketårne været præget af vind og vejr samt efterladenskaber fra duer og andre fuglearter. Rengøring af arealer som er påvirket af snavs gennem flere år, kan være en vanskelig opgave. Inden CC Facility gik i gang med opgaven, havde Blovstrød […]

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti og anti graffiti behandling CC Facility fjerner alle typer graffiti fra alle slags overflader. Vi har mange års erfaring og viden som graffitifjerner. Vores mandskab er uddannet til opgaven og de anvender kun det bedste udstyr til opgaven. Effektiv fjernelse af graffiti Når vi renser for graffiti, har vi omtanke for mere […]

Ejendomsservice i hele Danmark

Ejendomsservice i hele Danmark

CC Facility leverer populær ejendomsservice løsning til kunder i hele Danmark I ordets bredeste forstand leverer CC Facility dagligt deres ejendomsservice til kunder i hele Danmark. Under mottoet: Ét nummer til alt er det nemt for kunderne at komme i kontakt med CC Facility. Hos CC Facility vil vi gerne gøre det nemt for vores […]

Ét nummer til alt. Døgnet rundt.

6070 9071

København
Fabriksparken 38
2600 Glostrup

Roskilde
Højdysservej 4
4000 Roskilde

Esbjerg
Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Aarhus
Lyshøjen 14, 1.tv.
8520 Lystrup

CVR. 3834 3521